VIKING се променя, ставайки част от STIHL

Публикувано:
Категории: ВОДЕЩИ НОВИНИ И РЕВЮТА​

 

 

 

 

Ако притежавате ярко зелена косачка за тревни площи, дробилка за клони, скарификатор или мотофреза, може би се чудите какво се е случило с марката VIKING през новата 2019 година? Или ако сте почитател на градинска техника STIHL, може би сте озадачени от голямата, нова секция в каталога им, пълна с различни видове косачки?

 

Знаете ли, че марка VIKING е собственост на STIHL от 1992 година насам? И STIHL, и VIKING са първокласни марки с продуктови гами, които се допълват взаимно и работят заедно в хармония в продължение на почти 30 години. Тези две марки вече са се превърнали в едино, като всички машини с марката VIKING стават продукти на STIHL от 2019 година.

 

 

Нова година, нов цвят

 

STIHL винаги се е гордеел с качествените продукти на VIKING, но ние знаем, че VIKING не е толкова добре познат, както STIHL във всички страни по света, за това сме сме много развълнувани, че цялата градинска техника ще бъде обагрена в познатия оранжево-бял оттенък и ребрандирана със знака на STIHL.

 

Това е логична стъпка за STIHL, въпреки че на някои може да му изглеждат като нови продукти, не е така. Те запазват същото качество и характеристики, които са предлагали и през годините.

 

 

 

Австрийски иновации

 

Всяка градинска машина се разработва в така наречения Competence Centre на STIHL, който се намира в зашеметяващата обстановка на австрийската държава Тирол. В този център с модерно съоръжение през годините са разработени много нови иновации свързани с грижата за тревни площи. Там бива създадена и революционната косачка робот iMow. Значителен екип за научни изследвания и развитие работи в Competence Centre на STIHL, проектирайки и тествайки, както машините за градинска грижа, така и много от безжичните продукти. Центърът дори има обезшумена камера, без ехо, така че можете да сте сигурни, че нивото на звука на всички инструменти, е възможно най-прецизно измерено.

 


От значение е какво се крие отвътре

 

Можете също така да сте сигурни, че чъпреки промяната VIKING не е изчезнал. Ще продължат да се подържат и доставят резервни части за машини в продължение на поне десет години, след като са спрели да се произвеждат. Тъй като по-голямата част от машините остават същите под новия си външен вид, нашата одобрена дилърска мрежа ще може да поправя и обслужва инструментите за градинска грижа по същия ефективен и професионален начин. И макар и да изглеждат малко по-различно, гамата от машини на STIHL е много подобна на VIKING. Така че, ако сте фен на машините на VIKING, можете да бъдете сигурни, че производството на качествени инструменти, които да направят живота Ви по-лесен, все още са основен приоритет. А за феновете 

Споделете това съдържание

Добави коментар

Трябва да се регистрирате
Щракнете тук, за да се регистрирате

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички