Кой е най-мощният акумулаторен гайковерт?

Публикувано: 2024-01-08 06:53:48
Категории: Електро и пневматични инструменти Rss feed , Полезни съвети и ревюта Rss feed

мощен ударен гайковерт милуоки

В онлайн магазин Коледжиков ще откриете широка гама електроинструменти. Сред тях съществено място заемат акумулаторните. Все по-мощни, те се превръщат и във все по-предпочитани. Разглеждайки разнообразието от инструменти, днес решихме да отговорим на често срещан въпрос - кой е най-мощният акумулаторен гайковерт. В продуктовия ни асортимент това е MILWAUKEE M18ONEFHIWF12-502X. Не е никак случайно, тъй като той е продукт на американската корпорация MILWAUKEE. Тя се е доказала като производител на качествена професионална техника. 

Какво представлява акумулаторният гайковерт MILWAUKEE M18ONEFHIWF12-502X? 

акумулаторен гайковерт мощен милуокиM18ONEFHIWF12-502X е ударен гайковерт с технология ONE-KEY™, която осигурява 1356 Nm въртящ момент на затягане. Компактните му размери го правят удобен за използване в ограничени пространства. 

Вграденият DRIVE CONTROL позволява на потребителя да използва четири режима на работа - с различна скорост и въртящ момент, за да бъде инструментът приложим в различни задачи. При развъртане на гайки MILWAUKEE M18ONEFHIWF12-502X достига максималния въртящ момент, указан от производителя - 1898 Nm. След това превключва до 750 оборота в минута на празен ход, за да осигури прецизност при отстраняване на крепежните елементи. Ключова характеристика за този модел е и интегрираният сензор, който отчита ударите и поддържа нивото на повторяемост на избраната настройка. 

Важно да се отбележи за ударния гайковерт на батерии MILWAUKEE M18ONEFHIWF12-502X е, че той е произведен по технологията ONE-KEY™, за която вече сме ви разказвали в подробности. ONE-KEY™ служи за проследяване на вашите електроинструменти MILWAUKEE и управлението на целия инвентар. На разположение на потребителя са функция за дистанционно заключване и за персонализиране на настройките през приложение. 

Към всичко това трябва да добавим, че под корпуса на ударния гайковерт е поставен безчетков двигател POWERSTATE™ в комбинация с батерия REDLITHIUM™ и смарт система REDLINK PLUS™. Заедно те осигуряват изключителна мощност, време на работа и издръжливост. M18ONEFHIWF12-502X работи с всички батерии MILWAUKEE® M18™ и е със захват 1/2".

Технологиите на MILWAUKEE в M18ONEFHIWF12-502X

акумулаторен гайковертНай-мощният акумулаторен гайковерт M18ONEFHIWF12-502X дължи изключителните си възможност на опита на своите разработчици и оригиналните технологии, с които е снабден. 

Като част от гамата M18 FUEL™ Next Generation, гайковертът е супер мощен, но компактен. Той е предназначен за труднодостъпни места, може да работите с него нависоко, поради лекото му тегло, по-малките размери, добрия баланс на конструкцията и лекотата на боравене. 

REDLINK Plus™

С усъвършенствани хардуер и софтуер REDLINK™ Intelligence осигурява безупречна комуникация между вашите батерии и инструменти, позволявайки несравними нива на производителност, защита и продуктивност.

Батерии REDLITHIUM™ 

Батериите REDLITHIUM™ издържат по-дълго  от всички други професионални литиево-йонни батерии. Те са създадени да издържат на най-суровите условия.  Може да разчитате на повече работа през деня и през целия живот на батерията.

Безчектов двигател POWERSTATE™

Безчетковите двигатели POWERSTATE™ са създадени за инструментите на Milwaukee за професионална употреба. Те осигуряват повече скорост, въртящ момент и издръжливост. Освен това намаляват шума и се охлаждат по-бързо, за да осигурят години работа без поддръжка.

Още характеристики на мощния гайковерт 

MILWAUKEE M18ONEFHIWF12-502X

Максимален въртящ момент1898 Nm
Обороти на празен ход, I скорост550 об/мин
Обороти на празен ход, II скорост1400 об/мин
Обороти на празен ход, III скорост1750 об/мин
Обороти на празен ход, IV скорост1750 об/мин
Честота на ударите, I скорост950 уд/мин
Честота на ударите, II скорост1750 об/мин
Честота на ударите, III скорост2100 уд/мин
Честота на ударите, IV2100 уд/мин
Степени на въртящия момент, единичен130/400/1356/1356 Nm
Степени на скорост4
Максимален диаметър на болтаM33
Регулиране на оборотитеда
Вградено осветлениеLED
Електронна защита на акумулаторните клеткида
Реверсда
Ниво на шум94.9-105.9 dB


Какво мислят клиентите за MILWAUKEE M18ONEFHIWF12-502X?

гайковерт M18 ONEFHIWF12-502X

На официалния сайт на Milwaukee може да получите добра представа за възможностите на MILWAUKEE M18ONEFHIWF12-502X. Клиентите споменават изключителната мощност на инструмента и качеството на изработка. Този акумулаторен ударен гайковерт е удачен избор за завиване и отвиване на болтове по колата. С тази задача той се справя много по-бързо от конкуренти на пазара. Мнозина подчертават способността на M18ONEFHIWF12-502X да отвърта и най-здраво завинтените гайки. Определят го с думи като “фантастичен”, “надеждно професионално качество”, “идеален за смяна на гуми”, “изобилие от мощност”, “практичен и отличен като качество/цена” и др. 




Може би се интересувате още и от:

Какво е виброшлайф и как да го изберем?

Избор на гайковерт - избор и основни характеристики

Инструментите, нужни на всеки домашен майстор

От екипа на Коледжиков

Материалите в блога на онлайн магазин Коледжиков са продукт на съвместните усилия на екипа, който се състои от копирайтър и търговци с дългогодишен опит и образование в сферата на инженерните науки, градинската техника, винарското оборудване, строителството и др. В подготовката им участие взимат и нашите сервизни техници с ценни съвети и насоки за правилна екслоатация на машините.

Споделете това съдържание