Технологията ONE-KEY на MILWAUKEE: Всичко което трябва да знаете

Публикувано:
Категории: ВОДЕЩИ НОВИНИ И РЕВЮТА​

 

 

 

 

 

Представяме Ви иновативна технелогия,  след която управлението на електроинструментите никога няма да е същото. Това е първата дигитална платформа за инструменти и оборудване ONE-KEY ™. Чрез интегриране на електроника с персонализирана облачна програма, ONE-KEY ™ ще осигури ново ниво на контрол и достъп до информация, което ще направи революция в начина, по който се работи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Неограничена персонализация

на инструментите
 

Управлението на инструментите Ви позволява да използвате мощността и скоростта на M18 FUEL ™ и напълно да конфигурирате Вашите инструменти според конкретната задача. Използвайки ONE-KEY ™, се синхронизирате безжично с Вашата бормашина, за да персонализирате настройки за скорост и въртящ момент директно в паметта на инструмента. Усъвършенстваната електроника вътре в инструмента предлага ненадминат контрол и последователност при всяко натискане на спусъка.

1. Създаване

Промяна на скорост и мощност

 

iPhone

 

iPhone

 

Персонализирайте своя електроинструмент като използвате плъзгащата се отеметка в мобилното приложение. Ще забележите как променяйки стойностите на скоростта и въртящия момент това се отрязва на производителността на инструмента

 

2. Запазване

iPhone

 Натиснете икона "SAVE" в мобилното приложение, за да запазите направените промени за Вашето устройство съвместимо с ONE-KEY. Запазения режим се съхранява директно върху паметта на инструмента и може да бъде активиран чрез намиращите се върху него бутони.

3. По-добро представяне

Select Mode

 

Натиснете бутона за избор на режим, за да активирате желания от Вас. Ще усещате ненадмината производителност с всяко натискане на спусъка, благодарени на направените промени.

 

 

Using OneKey

Намалете скоостта и въртящия момент ако желате да пробивате и завинтвате без да увредите материала. Това ще Ви позволи да работите по-деликатно.

 

 

 

 

 

Функция за проследяване на инструментите

 

Тази функци Ви осигурява пълна видимост на електроинструментите, които се намират в употреба. ONE-KEY запазва последната известна локация на електроинструмента когато е бил в радиус 30 метра от устройството, позволявайки Ви бързо да го откриете. ONE-KEY предлага безплатна, лесна за употреба мобилна и настолна платформа, с която да наблюдавате и следите Вашите електроинструменти.

 

Идентифицира Вашите електроинструменти в радиус от 30 метра

 

ONE-KEY проследява всички съвместими инструменти, които се намират в радиус 30 метра от Вашия мобилен телефон. Чрез вграден модул в инструмента, а не в батерията, може да го откриете, дори когато акумулатора на същия е изтощен.

 

Виждате последната известна локация на елетроинструмента

 

Приложението ONE-KEY автоматично ще запази последното известно местонахождение на електроинструмента, когато той се е намирал в 30-метровия периметър на обхват и е бил синхронизиран с телефона Ви.

 

Аларма при откриване на загубен инструмент

 

Срещате трудности с намирането на липсващ електроинструмент. Опитайте да го намерите, като се възползвате от всяко устройство с инсталирано ONE-KEY приложение на него. По този начин, който и да е телефон с активирано ONE-KEY приложение се доближи на 30 метра от Вашия инструмент, информацията ще попадне в сървъра, а по този начин и до Вас, като Ви извести за локацията.

 

 

 

 

Предотвратява кражба и неоторизирано използване

 

В съчетание с проследяването, осигурява най-добрата защита срещу кражба. Защитете инвестицията си с функции като блокиране на инструменти или скрийте инструмент от екрана на устройства наблизо, така че само Вие да видите, че инструментът Ви е в обхват. Ако Вашият инструмент е изгубен или откраднат, направете го безполезен, като изпратите отдалечена команда до инструмента, за да се изключи следващия път, когато попадне в обхвата на всяко приложение на ONE-KEY.

 

 

 

 

Опростено управление на инструментите и оборудването


ONE-KEY представлява централа за проследяване на всички инструменти и оборудване в мрежата Ви от работни места и потребители. Съхранявайте подробни записи на целия инвентар, на всеки производител или марка, за да създадете лесно бюджет и да управлявате годишните разходи за оборудване. ONE-KEY ™ позволява незабавно и лесно споделяне на информация между всяко устройство и сървъра, като съхранява местоположения и собственици на всеки елемент на инвентара.

 

 

 

 

* ​Достъп до информация и  изображения


* Организирайте инвентара си по свой начин


* Достъп до данните в реално време навсякъде

 

 

 

Времево последяване на актвиността на електроинструмента

Отчитането на инструменти осигурява обмен на информация в реално време относно използването им. С едно докосване сте в състояние да получите пълна информация за всеки Ваш инструмент. Използвайте тези данни, за да следите работните си места с доказана точност, като създавате професионални отчети, персонализирани за Вашата компания. ONE-KEY ™ е единствената платформа, която предлага възможността за групиране на данните от всички инструменти в един доклад.

Споделете това съдържание

Добави коментар

Трябва да се регистрирате
Щракнете тук, за да се регистрирате

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички