Нашето лятно предложение - газово барбекю BROIL KING SIGNET 320

Публикувано: 2019-11-18 09:39:22
Категории: Барбекюта и пушилни за месо Rss feed , Полезни съвети и ревюта Rss feed

барбекюта

BROIL KING е канадски производител, който предлага голям избор на различни модели барбекюта и грилове за дома и градината. 

Някои от тях са:

  • пушилни за месо
  • модели за вграждане
  • двоен грил
  • с газово захранване
  • сгъваем тип и много други 

Всяко барбекю BROIL KING е създадено, за да осигури несравним вкус на печеното месо. Технологията на печене на барбекю ви дава възможност да приготвяте почти всичко на скара и във всеки стил, който желаете. 

Може да печете сочни пържоли до съвършенство, да си правите любимите домашни специалитети и дори да приготвяте сложни комбинации от меса. Всяка част от тази система за готвене е проектирана да постига една конкретна цел - да ви достави превъзходен барбекю вкус.  

Запознайте се с нашата звезда - газово барбекю BROIL KING SIGNET 320 

Този модел има няколко уникални функции:

  • Dual-Tube горелки
  • Sure-Lite електронно запалване
  • Flav-R-Wave система за готвене
  • Копчета за управление
  • Сгъваеми рафтове
  • Четири колела за по-добра мобилност

Барбекюто на газ BROIL KING SIGNET 320 е с три горелки, които доставят голямо количество топлина на повърхността за готвене. Общата им производителност достига до 40 000 BTU (11.7 kW), което означава, че един нагревател осигурява повече от 13 000 BTU (3.8 kW). Горелките имат голям диаметър и са направени с помощта на концепцията "тръба-в-тръба". 

По този начин се гарантира, че равно количество топлина достига до всяка секция на горелката. По този начин може да сте сигурни, че разпределението на топлината ще бъде идентично на всяка горелка. В BROIL KING SIGNET 320 получавате две редици от пламъци вместо една

Така ще предотвратите прегарянето на храната - риск, който съществува при класическите нагреватели. Те могат да причинят изгаряне на продуктите, но с технологията на BROIL KING няма какво да ви тревожи. 

барбекюта

Сигурна система за лесно запалване

BROIL KING SIGNET 320 е газово барбекю от висок клас и в това няма никакво съмнение. Както повечето барбекюта на газ днес, това също използва електронно запалване. Системата се нарича Sure-Lite, защото вие може да бъдете сигурни, че газта ще се запали винаги, когато пожелаете. 

Единственото нещо, което трябва да направите, е да натиснете бутона, разположен на предния панел на уреда за печене на месо. Бързо ще го откриете, тъй като е в средата, точно под централното копче за управление.

След като газово барбекю BROIL KING SIGNET 320 се пусне и горелките започнат да излъчват топлина, може да обърнете внимание на повърхността за готвене. Там ви очакват няколко приятни изненади. Като за начало, ще забележите, че зоната за печене е впечатляващо голяма. 

В допълнение със затоплящата стойка разполагате с общо 4097 кв.см място за печене само за вашите сочни пържоли. Системата за готвене Flav-R-Wave на барбекю BROIL KING SIGNET 320 улaвя всяка капка, която пада от храната през решеткитебарбекюта

Събраната мазнина незабавно се изпарява. По този начин тя се връща обратно в храната, за да може месото да запази цялата си сочност и да получите уникалния вкус на барбекю, който познаваме от направата му на дървени въглища.

Контрол на мощността

Температурата на готвене се контролира от бутоните на предния панел. Може да завъртите клапаните, до която степен си поискате. Това ви дава пълен контрол над вашето газово барбекю.

Мобилност и удобство

BROIL KING SIGNET 320 е лесно преместваемо градинско барбекю, разположено върху количка с четири колела. Две от тях са по-малки от останалите и имат функция за застопоряване. Когато е в заключено положение на колелцата, тази скара за месо не може да се помести дори и от силен вятър.

барбекюта

Защо трябва да изберете BROIL KING SIGNET 320?

С това газово барбекю получавате усещане, че имате на разположение цяла кухня на открито. Освен централната зона за готвене, имате и такава за затопляне. Страничните табли са доста широки и удобни. Изработени са от здрава неръждаема стомана и са силно устойчиви на тежки предмети

Това им позволява да действат като заместители на кухненски плотове и да служат за поставяне на чинии, прибори и инструменти. А когато стане въпрос за вкуса на храната, можем да кажем, че тя се равнява на нивото на тази, приготвена на въглища или дървени скари

Без съмнение можем да кажем, че получавате много неща в едно с BROIL KING SIGNET 320.

Алтернативни предложения 

барбекютаДа ви представим един модел и да ви убеждаваме, че той е отличен продукт, е безсмислено, когато нямате база за сравнение. Затова решихме да ви предложим няколко алтернативни барбекюта на газ, отново дело на компанията BROIL KING. барбекюта

При всяко едно от тях са запазени основните черти в дизайна, като разликите се проявяват в мощността, броя на горелките, площта за готвене и др. 

Вземете като пример преносимото барбекю на газ BROIL KING Porta-Chef 120, което е със сгъваема конструкция и разполага с четири колелца за удобно преместване до желаното от вас място. 

Това барбекю работи с пропан-бутан и предлага площ за готвене с размер 2245 кв. см. Мощността му е 4,1kW и разполага само с една горелка. За сравнение BROIL KING SIGNET 320 има три. 

барбекютаГрадинското барбекю BROIL KING Porta-Chef 320 на свой ред предлага още по-голяма работна площ - 2774 кв.см. То е с мощност 5,25 kW и е снабдено с 3 горелки от неръждаема стомана. Страничните му полици за удобство се сгъват. Чугунената скара гарантира перфектно изпичане на храната и дълъг срок на служба. 

Друг компактен модел на марката, който е снабден с три горелки, фурна и площ за готвене 3355 кв.см, е BROIL KING Royal 340. С това газово барбекю ще се наслаждавате на процеса на горене. 

То впечатлява с дизайна си. Теглото от 43 кг не бива да ви притеснява. За лесното транспортиране на грила има колелца и застопоряващ механизъм за безопасна работабарбекюта

Ако ви трябва още по-голяма площ за готвене, хвърлете поглед на барбекюто на газ BROIL KING Baron. То е снабдено с 5 горелки и скара от чугун. Любопитен момент при този модел е, че скарите му са двулицеви. 

BROIL KING Baron е с мощност 13,2 kW, има задна горелка за приготвяне на чеверме и е снабден с шкаф с двойни врати, в който може да съхранявате всички необходими принадлежности за готвене, подправки и др. 

Благодарение на системата за хладни дръжки Cool-to-the-touch, няма риск да се опарите. Заключващите се колела гарантират, че барбекюто ще стои стабилно на едно място. С внушителното тегло от 85 кг, това е един от най-тежките уреди за готвене не BROIL KING.  




Полезно четиво: 

Как да изберем барбекю за нашия двор

Кои са необходимите аксесоари за едно перфектно барбекю преживяване

Предимствата на робота за почистване на грил

От екипа на Коледжиков

Материалите в блога на онлайн магазин Коледжиков са продукт на съвместните усилия на екипа, който се състои от копирайтър и търговци с дългогодишен опит и образование в сферата на инженерните науки, градинската техника, винарското оборудване, строителството и др. В подготовката им участие взимат и нашите сервизни техници с ценни съвети и насоки за правилна екслоатация на машините.

Споделете това съдържание