Водоструйки NILFISK MC 5M, MC 6P и MC 7P - ексклузивно за професионалисти!

Публикувано:
Категории: ВОДЕЩИ НОВИНИ И РЕВЮТА​

Водоструйки NILFISK MC 5M, 6P & 7P са произведени, за да оправдаят, а дори и да надхвърлят изискванията и очакванията на потребителите.

 

Целта на NILFISK е да се намали крайната цена на почистването и в тази насока са направени следните подобрения:

- Практичност и улеснено използване

Серия MC 5M, 6P & 7P е интуитивна и лесна за използване. Съкратено е времето, прекарано в монтаж, подготовка или обучение. Спестеното време са спестени пари.

- Ергономичност и лесно управление

Ключът е в по-малкото усилия. Системата за измиване намалява умората и е лесна за употреба. Транспортът и съхранението са оптимизирани, за да спестят време и пространство.

- Здравина и издръжливост

Качествените материали и производствени стандарти означават, че серия водоструйки MC 5M, 6P & 7P са добре конструирани за дългосрочна употреба, дори и в най-тежките задачи.

 

Водоструйки NILFISK MC 5M, 6P & 7P са внимателно разработени, за да предлoжат отлично ниво на съхранение на стандартното оборудване за измиване под налягане: 

- Захранващият кабел може бързо и лесно да се навие около куките. 

- Наличието на макара за навиване на нагнетателния маркуч прави съхранението му лесно и просто, а също така го предпазва и от повреди.

- Има специално приспособено място за поставяне на два вида струйници, където се захващат здраво, за да се предотврати падането им по време на транспортиране.

- И накрая, сгъваемата транспортна ръкохватка намалява заеманото пространство от водоструйки NILFISK MC 5M, 6P & 7P.

 

Водоструйки NILFISK от серия MC, с изключение на някои модели, притежават дозираща система с два резервоара за детергент. По желание потребителя може да постави два различни химически препарата, за различни цели при почистване. 

 

 

Водоструйки NILFISK MC 5M са Вашия най-гъвкав партньор

Водоструйки NILFISK са от среден клас, с ненадмината здравина и опростена конструкция. Те са най-гъвкавите почистващи средства за взискателни клиенти от селското стопанство, промишлеността, строителството и авто обслужването. Всички те са оборудвани с помпа, с 3 издръжливи керамични буталa, за интензивна употреба. Изискванията за място за съхранение намаляват значително, благодарение на сгъваемата им, но здрава транспортна ръкохватка. Водоструйки NILFISK съчетават несравнимо ниво на мобилност и лекота на използване, с ненадмината здравина, оптимална концепция за обслужване и чудесни възможности за съхранение.

 

 

Водоструйки NILFISK MC 6P Ви дават висока производителност, дълъг живот и голяма удобство при работа

Водоструйки NILFISK MC 6P от клас премиум са машини за измиване със студена вода, с надежден и здрав дизайн. Оборудвани са с помпа NA6, предлагаща неповторима издръжливост, благодарение начетирите ѝ керамични бутала. Тези водоструйки съчетават ненадмината продължителност на живот, висока ефективност на почистване и оптимална ергономичност. Имат възможността да се захранват с вода, с температура до 80 °C, като по този начин способността на измиване се умножава. NILFISK MC 6P са най-широкообхватната и конкурентна гама от висококачествени водоструйки, предназначени за промишлеността, селското стопанство, корабоплаването, транспортния сектор и  хранителната индустрия.

 

 

Водоструйки NILFISK MC 7P са със завидно индустриално качество и усилена конструкция

Водоструйки NILFISK MC 7P са специална разработка с надеждна помпа C3, с 4 керамични бутала,  оптимална концепция за обслужване и нискооборотен, трифазен електродвигател. Използват се в различни сфери на производството, железопътната промишленост, селското стопанство, корабната индустрия, в автотранспортния сектор и хранително-вкусовата промишленост. Тази гама водоструйки позволява подаването на гореща вода, с температура до 85 °C. Някои модели водоструйки NILFISK MC 7P притежават система FA(Flow Activated Control System), която подобрява комфорта и управлението върху машината, като предпазва всички части и уплътнения, от прекомерно налягане по време на работа. 

 

 

 

 

Споделете това съдържание

Добави коментар

Трябва да се регистрирате
Щракнете тук, за да се регистрирате

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички