Причини да изберете акумулаторния робот за почистване на улуци IROBOT LOOJ 330

Публикувано: 2022-03-28 07:16:43
Категории: Полезни съвети и ревюта Rss feed , Почистващи машини Rss feed , Почистващи машини за дома Rss feed

iRobot е компания, която има сериозен опит в разработването на роботизирани решения за различни сфери на живота. У нас тя е най-вече известна с роботите прахосмукачки и подомиячки. 

Ако търсите модерно решение за поддръжката на улуците на къщата, препоръчваме ви нейния робот за почистване на улуци iROBOT LOOJ 330. Той ефикасно се справя с отстраняването на листа, прах и мръсотия. Автоматично разпознава наличието на боклук и активира механизма за почистване, благодарение на което крайният резултат е удовлетворителен. 

Ревю на продукта

За да разкрием напълно възможностите на iROBOT LOOJ 330, ще ви разкажем подробно за неговите характеристики, предимства и технология на работа. 

Характеристики

IROBOT LOOJ 330 е устройство, подходящо за потребителска употреба. То е способно да се придвижва самостоятелно по улуците, задвижвано от акумулаторна батерия с капацитет 2600 мАч. Роботът е предназначен за водостоци с височина поне 5,08 см и ширина 7,62 см. Може да го управлявате удобно с помощта на дистанционно, което е с обхват 15 метра. 

Роботът за почистване на улуци има 4 скорости на въртене на вала и умее да разпознава типа замърсяване, което му позволява да адаптира работата си спрямо него и плътността му. Снабден е с 4 гумени лопатки и 2 телени четки. Когато е необходимо, забавя скоростта на въртене на вала, докато постигне желания резултат. 

робот за почистване на улуци

За 5 минути iROBOT LOOJ 330 почиства улук с дължина до 9 метра. С един заряд на батерията ще обработи до 61 метра. 

Предимства

iROBOT LOOJ 330 е компактен и устойчив. Придвижвайки се с помощта на вериги, той е надеждно защитен срещу случайно падане или преобръщане. Освен това има водоустойчив дизайн. Проектиран е да работи във влажна среда и няма да се повреди при контакт с вода

Нещо повече, роботът може да бъде използван и в дъжд. За целта предварително се уверете, че сте затворили плътно капака на батерията. iROBOT LOOJ 330 оцелява при потапяне във вода при дълбочина до 8 инча

Нископрофилният дизайн на робота го прави подходящ за почистване на различни улуци, включително изработени от алуминий, мед, метал или винил. 

Сред безспорните предимства на iROBOT LOOJ 330 е, че ви отменя в обхождането на улуците. Достатъчно е да го оставите на желаното място и да го стартирате от дистанционното управление

Оттам насетне той ще прецени как да почисти натрупаните мръсотия и растителен отпадък. Със своите 500 оборота в минута, валът разбива запушванията, повдига ги и ги изхвърля от покрива. 

С iROBOT LOOJ 330 ще почиствате улуците по-безопасно и по-чисто. Той намалява риска от инциденти и пести време. Освен това е снабден с щипка за колан, за да може ръцете ви да са свободни, докато се качвате по стълбата, за да го поставите в улука. 

Технология на работа

Вероятно всяка година ви се налага да взимате стълба от гаража, за да почиствате улуците. Няма да ви се наложи оттук насетне, тъй като iROBOT LOOJ 330 е създаден да промени навиците ви. Този робот притежава умения, с които си струва да разполагате. 

Достатъчно е да го поставите на стартова позиция и да го включите. Оттам насетне той сам ще почисти улуците. Когато приключи, ще се върне в изходна позиция. По всяко време може да контролирате работата му от дистанция. Важно е да се отбележи, че iROBOT LOOJ 330 не завива. Той е проектиран да се движи в права линия. 

Роботът е снабден с влагоустойчив корпус с компактни размери, литиево-йонна батерия и няколко лопатки и четки, които са издръжливи. След като приключите работа с него, трябва да извадите батерията, за да я презаредите. За да почистите устройството, премахнете всички излишни детайли и обилно го изплакнете под струя вода. 

роботи за почистване на улуци

От технологична гледна точка роботът има проста конструкция. Може да се определи като 3 в 1. iROBOT LOOJ 330 е способен да работи в автономен режим, избирайки сам алгоритъма на почистване с помощта на своя интелигентен софтуер. 

Можете да почиствате с него, държейки го в ръка. За целта производителят е осигурил удобна дръжка. При необходимост от дистанционно управление дръжката се маха и се превръща в дистанционно, което действа в радиус от 15 метра. 

От дистанционното можете: 

  • да променяте посоката на движение на iROBOT LOOJ 330,
  • да коригирате посоката на въртене на лопатките и четките или 
  • да изберете режим за автоматично чистене

С помощта на датчици iROBOT LOOJ 330 се адаптира към степента на замърсяване и използва събраните данни, за да избере най-ефикасният режим на работа. Почистването му е изключително лесно. Херметично затвореният корпус позволява да се мие обилно с вода. 

Качество

Във високото качеството на iROBOT LOOJ 330 като изработка и функционалност не бива да имате съмнения. Той е продукт на компания, която е утвърдена в световен мащаб като иноватор. Устройството е добре защитено срещу външни въздействия и с него лесно и икономично ще поддържате улуците в отлично състояние. Производителят осигурява 2-годишна гаранция за физически лица. 

робот за почистване на улуци IROBOT LOOJ 330

Малко повече за марката

iRobot е компания, която има богата история и асортимент, в който ще откриете дори военна техника и оборудване за изследователски центрове. Създадена е от специалисти от Масачузетския технологичен институт, САЩ, през 1990 г. 

Още тогава тя привлича вниманието с мисията, която си поставя: да създава открояващ се продукт, да се забавлява, да печели пари и да променя света

Днес iRobot е популярна марка в цял свят. В продуктовата й гама първоначално присъства техника за космическите изследвания на NASA, но впоследствие е допълнена от практични и модерни решения за бита и бизнеса. Сред тях са машини за почистване на басейни, миещи роботи, прахосмукачки роботи, роботи за почистване на улуци и прозорци.



Полезно четиво: 

Предимствата на прахосмукачка робот CONGA 7090 IA

Как да подготвим градинската техника за работа?

Градинска техника за домашна или професионална употреба?

От екипа на Коледжиков

Материалите в блога на онлайн магазин Коледжиков са продукт на съвместните усилия на екипа, който се състои от копирайтър и търговци с дългогодишен опит и образование в сферата на инженерните науки, градинската техника, винарското оборудване, строителството и др. В подготовката им участие взимат и нашите сервизни техници с ценни съвети и насоки за правилна екслоатация на машините.

Споделете това съдържание