Филтрирай

Открийте ни в YouTube

VIKING

VIKING

Градинска и горска техника VIKING

От основаването си през 1981 година, VIKING се превръща в един от водещите производители на висококачествени градински машини. Градинарски уреди VIKING се характеризират с новаторски технологии, особено високо качество и много удобна работа. Мотото на компанията е "Любов към тревата". Според него се развива, като първокласна марка за косачки за трева и произвежда устройства, които правят грижите за тревата по-ефективни с най-съвременни технологии и комфорт, за да се осигури по-красива морава. Дробилки за клони, мотофрези и разрохквачки завършват гамата.

С 30 годишен опит, отлично качество на продукта и специална услуга на специализираната търговия, компанията има солидна позиция в рамките на STIHL Group. Клиентите на марката поставят много високи изисквания по отношение на технологията, дизайна, комфорта и обслужването. Тези желания са фокус и играят решаваща роля в разработването на нови градински и паркови машини. С иновативен дух, последователно управление на качеството и надеждни услуги, фирмата увеличава своята популярност в Европа.

VIKING е част от STIHL Group, от 1992 година насам. Това от една страна има предимства по отношение на продажбите, тъй като продуктите на VIKING оттогава са разпространявани чрез много разширена мрежа от специализирани дилъри. От друга страна, марката се ръководи от високите стандарти за качество на STIHL. Разглеждайки офертите на двете марки, вариациите на техните продукти се допълват идеално. Клиентите могат да избират от разнообразие на градински продукти, които отговарят на всички нужди. Този факт и компетентните съвети от обучени специализирани дилъри гарантират, че клиентът винаги получава идеалното.

Няма намерени продукти по зададените параметри!

Не откриваш това, което търсиш? Пиши ни:

Потърсете отново

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички