Филтрирай

Открийте ни в YouTube

TORO

TORO

Градинска техника TORO

Компанията се гордее, че помага на своите клиенти да обогатят красотата, производителността и устойчивостта на земята. Чрез силна мрежа от професионални дистрибутори, дилъри и търговци на дребно в повече от 125 страни, TORO гордо предлага широка гама от професионална градинска, горска и паркова техника. Продуктите на марката се използват на забележителни места и събития, като Carnoustie Golf Links в Шотландия (домакин на 2018 Open Championship), голф игрище Torrey Pines, St Andrews Links в Шотландия, Pinehurst Resort, Château de Versailles във Франция, Мадрид Клуб де Футбол в Испания, Walt Disney World Resort и първенството на Уимбълдън.   

Професионални косачки TORO

Компанията за първи път влиза в бизнеса с оборудване за голф игрища през 1919 година, когато използва тракторна косачка, за да поддържа тревната настилка в The Minikahda Club в Минеаполис. Днес, като световна марка, достигаща над 125 държави, заема лидерска позиция в почти всяка продуктова категория, в която се конкурира. Висококачествени продукти, услуги и поддръжка я превръщат в глобален лидер в иновативната техника за поддръжка на тревни площи. За косене на общински и жилищни имоти, професионалните изпълнители разчитат на доверена марка TORO. Професионалните косачки са производителни и ефективни.

Наем и специализирано строителство

Наемните магазини и професионалистите разчитат на TORO да доставя лесни за употреба машини, които задоволяват изискванията за тежка употреба, сезон след сезон. Промишлеността на компанията за отдаване под наем и специализирана строителна дейност се състои от продукти, които служат за инсталиране на подземни съоръжения, изкопават и преместват материали, смесват хоросан и забъркват бетона за строителни конструкции. На продукти TORO се доверяват и арбористи за управление на дървесни видове, както и специалисти в областта на ландшафта и собствениците на жилища за аериране, сеитба, грижи и поддръжка на тревни площи.

Спортни терени и съоръжения

Поддържането на спортни терени за професионални отбори и обществена развлекателна дейност може да бъде предизвикателство. Това важи и за данъчно задължените субекти, отговарящи за поддържането на паркове и обществени зелени площи. Специалистите в озеленяването изискват продуктивно и надеждно оборудване, за да свършат работата, както и решения за напояване, които спестяват и прилагат вода по-ефективно. TORO предлага широк набор от продукти и услуги, които да удовлетворяват изискванията на тези клиенти.

Селско стопанство

С нарастващото население производителите по целия свят търсят технологии, които спомагат за увеличаване на производителността на съществуващите земи и за увеличаване на скъпоценните водни ресурси. Решенията за капково напояване на TORO помагат на производителите на постоянни, полеви и редовни култури по целия свят да реализират значителни ползи от добива, чрез икономия и точно приложение на вода и хранителни вещества.

Собственици на дворове

Когато става въпрос за управление на двора, собствениците на жилища искат инструменти, които им дават увереност да овладеят задачата. Ето защо те гледат на TORO, като по-интелигентния начини за поддръжка на ландшафта и поемане на отговорност през цялата година. От косачки до технологии за напояване, снегопочистващи и дворни инструменти - продуктите съчетават интелигентни функции с доказана надеждност.

Няма намерени продукти по зададените параметри!

Не откриваш това, което търсиш? Пиши ни:

Потърсете отново

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички