Филтрирай

Открийте ни в YouTube

EINHELL

EINHELL

EINHELL GERMANY AG е международна корпорация, разположена в Landau an der Isar в Германия. Нейната цел е в идеалния случай да предложи индивидуална оферта за продукти на всеки клиент.  С повече от 39 дъщерни дружества и стратегия EINHELL може да гарантира, че е близкo до своите клиенти и търговски партньори не само на местно, но и на международно ниво.

От основаването си през 1964 година, EINHELL се развива постоянно и винаги остава наясно с местните си корени. Компанията е израснала от HANS EINHELL GMBH, със седалище в Landau an der Isar, до корпоративна група. Но централата на онова, което сега е EINHELL GERMANY AG, остава в Ландау. Компанията прави първата си стъпка в международна посока през 1968 година с производствена площадка в Испания.

В момента EINHELL държи заети около 1500 души в над 39 страни по света. Електроинструменти, стационарни машини, почистваща техника, градинска техника, водни помпи, уреди за вентилация и отопление произведени от компанията се продават в над 90 страни, което през 2017 г. води до оборот от приблизително 550 милиона евро. Независимо дали се местите в ново жилище, обновявате или просто искате да обърнете света с главата надолу, с ръчните електроинструменти на EINHELL ще намерите подходящи устройства за всички видове работа. От ударни бормашини с батерии до мощни ръчни циркуляри марката предлага широка гама от инструменти, които са лесни за употреба и все пак могат да изпълняват най-трудните задачи. Идеален за начинаещи и експерти! Открийте сега подходящия електрически инструменти за вашия проект. Насладете се на модерните функции, висококачествения дизайн и отличното предимство на EINHELL.

Запретнете ръкавите си - направете мечтите си реалност! Пригответе се за нови предизвикателства и наистина големи проекти!

Стационарни машини EINHELL могат да се използват навсякъде, където е необходима голяма мощност и точност. На строителната площадка, при тухлена зидария, в кухнята или в банята, гараж или градина. Те могат да изпълняват най-разнообразните задачи. Нуждаете се от силно въздушно налягане за почистване? Въоръжете се с един от мощни въздушни компресори EINHELL. Искате ли да изрежете паркет, плочки или камъни? Триони и отрезни машини ЕЙНХЕЛ ще работят за Вас. Ремонт или занаятчийски работи? Направете го правилно със заваръчна машина EINHELL! Без болка няма победа. Ако обичате колелата си, трябва да работите упорито, за да изглежда добре. Tрябва да се погрижите за нея с продукти и аксесоари за поддръжка на автомобили EINHELL! Поглезете автомобила си с добър светъл облик, използвайки машина за полиране. Не искате да чакате половин ден в гумарницата? Недейте! Сменете летните със зимни гуми и обратно чрез гайковерт и винтоверт EINHELL. Отървете се от прах и мръсотия с мокро-суха прахосмукачка на EINHELL, прахосмукачка за пепел или водоструйка. С мокро-суха прахосмукачка можете да отстраните влажни строителни отпадъци, дъждовна вода или кучешка козина от багажника - хигиенично! Кажете сбогом на горещата пепел от комина с една огнеупорна прахосмукачка EINHELL. Отстранете упоритите петна по стените, от боята на автомобила или в каменни фуги за нула време с водоструйка ЕЙНХЕЛ. Не се цапайте – използвайте вместо това почистваща техника EINHELL.

Харесва ли ви миризмата на прясно окосена трева като нас? Тогава ще намерите в EINHELL точните инструменти и машини за вашите тревни площи, живи плетове, дървета и всичко, което прави градината оазис на щастието. Вижте пълната колекция от градински инструменти за хоби, от косачка за косене на трева, електрически ножици за жив плет до фрези, работещи с бензин. Всички машини EINHELL са проектирани и разработени от истински експерти по градинарство в Германия - за най-предизвикателните изисквания, удовлетворяващо качество за парите и пълна радост от градинарството. Използвайте дъждовна вода или естествени източници, за да напоявате градината си или да отговорите на изискванията за вода на вашия дом от собствен източник на подземни води. Всичко, от което се нуждаете, за да бъде това реалност е една от помпите на EINHELL. И ако се случи наводняване на мазета или друга открита или закрита част от дума използвайте дренажна помпа ЕЙНХЕЛ! Независимо дали става дума за уютна топлина през студените зимни месеци или освежаваща прохлада през летни дни. Перфектният вътрешен климат е от жизненоважно значение за индивидуалното благополучие. С ефективните климатични инсталации, изсушителите и нагреватели EINHELL е на един клик разстояние.

Няма намерени продукти по зададените параметри!

Не откриваш това, което търсиш? Пиши ни:

Потърсете отново

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички