Филтрирай

Открийте ни в YouTube

CITY PUMPS / PEDROLLO

CITY PUMPS / PEDROLLO

Водата е истинското богатство на човечеството, а не петролът. За да притежават от "синьото злато" на планетата, народите са готови да се бият. Без вода няма сигурност, нито просперитет или развитие. За да разбере какви са икономическите и индустриалните нужди, Силвано Педроло посещава Дубай през 1974 година, във време, когато водата струва повече от петрол. Той търси инвеститори, интересуващи се от водни помпите, които да бъдат произвеждани в Италия и дистрибутирани. Пазарът на PEDDROLO се развива само няколко години. След Дубай фирмата продължава с износ в Близкия изток, Латинска Америка, Африка. В Бангладеш Силвано Педроло постига революция, като произвежда водна помпа, чиято цена е равна на стойността на няколко пици. Евтиият продукт бързо се разпространява в бедните области. Селяните вече не били зависими от количеството на дъждовете, а реколтата от ориз станала толкова висока, както никога до сега.

Днес марка CITY PUMPS / PEDROLLO предлага периферни водни помпи, центробежни водни помпи, хоризонтални многостъпални помпи, вертикални многостъпални помпи, самозасмукващи водни помпи, стандартизирани центробежни помпи, повърхностни водни помпи, потопяеми водни помпи,многостъпални потопяеми помпи, периферни потопяеми помпа за вода, потопяеми соларни помпи и аксесоари за водни помпи, в над 160 страни по целия свят, откроявайки се с качество и надеждност.

За да конкурентноспособна, CITY PUMPS / PEDROLLO избра да приложи особено изгодни условия за продажба с убеждението, че водата не е обикновена стока, от която да се печели, а специален ресурс, който трябва да бъде достъпен за всички. По този начин фирмата осезаемо проявява форма на искрено уважение към онези, които най-много се нуждаят внимание.

ПЕДРОЛЛО проектира и произвежда най-добрите водни помпи от гледна точка на ефективност, надеждност и гарантирана оригиналност. Все повече и повече иновациите играят водеща роля в сектора на електрическите помпи. Процесите на добиване и пренос на вода създават пречки от различни видове, които изискват все по-оригинални решения, свързани с електрониката, механиката и използването на съвременни материали.

Успехът, който CITY PUMPS / PEDROLLO постига по целия свят, се обяснява с постоянни изследвания и силен ангажимент към развитието. След като бъдат осигурени функционалните приоритети на водните помпи, CITY PUMPS / PEDROLLO прави редовни актуализации на дизайна, елемент, който чуждестранните производители обикновено пренебрегват, но които се оценяват на пазара, като отличителен знак за италианското качество. Постоянното обновяване на водни помпи ПЕДРОЛЛО ги прави атрактивни, както и ефикасни. Това е още една индикация за всестранното внимание, което CITY PUMPS / PEDROLLO отделя на своите клиенти.  

Няма намерени продукти по зададените параметри!

Не откриваш това, което търсиш? Пиши ни:

Потърсете отново

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички