Филтрирай

Открийте ни в YouTube

CELLFAST

CELLFAST

Поливни системи и аксесоари CELLFAST

Компанията е основана през 1990 година в Кросно. В самото начало е била малка фабрика за градински маркучи. Благодарение на ангажираността, постоянството и последователността в бизнес дейността, в рамките на няколко години компанията се превръща във важен производител на поливни системи. За да отговори на нарастващите пазарни изисквания през 2001 година, започва дейност в новосъздадена производствена база в Сталоуа Вола. Тази стъпка е повратна точка за по-нататъшното динамично развитие на CELLFAST. През 2003 г. навлиза в нов бизнес бранш, а именно производството на канализационни системи. В момента фирмата е една от водещите за преработка на пластмаси в Полша, както и голям производител на:

  • Градински маркучи;
  • Поливни аксесоари;
  • Бързи връзки за напоителни системи.

CELLFAST е безспорен лидер на вътрешния пазар и важен износител за много страни в Европа и света. През годините инвестира значителни ресурси в модерен машинен парк, нови технологии, но преди всичко в човешкия капитал. Днес провежданите дейности осигуряват финансова сигурност и позволяват на компанията да работи успешно на вътрешния и външния пазар, като предлага маркучи, градински аксесоари, улуци и бързи връзки с най-високо качество, като в същото време поддържа конкурентни цени.

Качествени напоителни системи и маркучи

Фирмата разполага с производствена площ над 50 000 квадратни метра, състояща се от три производствени предприятия, разположени в Сталоуа, Вола и Кросно. Към настоящия момент групата включва и дистрибуторски компании в Русия и Украйна. CELLFAST GROUP се състои от високо специализиран персонал, чиято основна цел е да работи върху иновации и съвременни решения, използвани в производствения процес и управлението. На тази основа и благодарение на внедрените процеси може да гарантира пред клиентите най-високо качество на своите поливни аксесоари, потвърдени с различни сертификати. Основна цел на CELLFAST е индивидуален и гъвкав подход към клиента, както и бързо и професионално обслужване, насочено към изпълнение на техните изисквания при покупка на маркучи, градински аксесоари, улуци и бързи връзки.

Няма намерени продукти по зададените параметри!

Не откриваш това, което търсиш? Пиши ни:

Потърсете отново

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички