Мобилна водоструйка MICHELIN MPX 150 HDV

Публикувано:
Категории: ВОДЕЩИ НОВИНИ И РЕВЮТА​

 

 

Мобилна водоструйка MICHELIN MPX 150 HDV е част от професионалната серия на MICHELIN. Разполага с регулатор на налягането и вграден резервоар за почистващ препарат. Това устройство за измиване под налягане е конструирано изцяло в Италия, което означава надеждност и висококачествени материали и компоненти.


 

Водоструйка за измиване под налягане е поставена върху здрава метална количка и притежава удобна дръжка за бутане. Опростена и лесна за употреба, тази водоструйка е снабдена с 30 сантиметрови колела за лесен транспорт, дори при трудни условия, въпреки нейното тегло.

 

Електрическа водоструйка MICHELIN MPX 150 HDV за измиване под налягане не заема много място, тъй като дръжката ѝ е сгъваема. Освен това, корпусът и отделенията на тялото на машината позволяват да се съхраняват всички аксесоари, с които се доставя. 
 


Има наистина превъзходни характеристики. Подходяща е за любители и професионалисти. Идеална е за почистване на външни мебели, работни инструменти, велосипеди, дворове и много други приложения.

 

 

 

За разлика от други почти "еднократни" водоструйки, които можете да намерите на пазара на много ниски цени, водоструйка MICHELIN MPX 150 HDV гарантира:

- лесна техническа поддръжка

наличност на резервни части

дълготрайност

изпълнение от високо ниво

Водоструйка за измиване под налягане MICHELIN MPX 150 HDV е оборудвана с  HPV  професионална  3-керамична бутална помпа, включваща система за манивела и месингова глава.

Предимства:


Керамични бутала
Автоматичен байпасен клапан за освобождаване на налягането от помпата
Регулатор на налягането с манометър
Еднофазен индукционен електродвигател с устройство за термична защита
Охлаждащ вентилатор, който предотвратява прегряването на двигателя при дълги работни сесии
Маслена пръчка

Водоструйка MICHELIN MPX 150 HDV  притежава система за бързо спиране. При отпускане на бутона за активиране на водния поток спира автоматично и се включва само когато операторът започне да я използва отново. По този начин предотвратява прегряване, удължава се живота на помпата и се намалява потреблението на вода.

 

За повече информация натиснете Тук

 

Споделете това съдържание

Добави коментар

Трябва да се регистрирате
Щракнете тук, за да се регистрирате

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички