Бъдете готови за къмпинг на морето или в планината с Коледжиков

Публикувано: 2023-04-24 06:35:56
Категории: Градинска техника Rss feed , Полезни съвети и ревюта Rss feed

Живеем във време, което предлага много възможности. Затова си струва да се възползваме максимално от тях, особено ако са ни присърце. Точно така стоят нещата с любителите на заниманията на открито. За тях къмпингуването е начин на живот. Със затоплянето на времето апетитът за подобни изживявания расте неимоверно. Затова помислихме как да ви помогнем с практични продукти за къмпинг на морето или в планината. Екипът на Коледжиков състави списък с полезно оборудване за безгрижни дни под открито небе.

За почитателите на походите в планината обичайният списък с всичко най-необходимо обикновено включва палатка, раница, спален чувал, продукти за лична хигиена и допълнителен инвентар. Ще се съсредоточим точно върху последното - набора от вещи, които осигуряват комфорт по време на поход или къмпингуване. Съвременният пазар предлага голям избор и затова си струва да го изследвате.

акумулаторни устройства за къмпинг на морето и в планината
Практични устройства за къмпинг на морето и в планината

Днес ще се спрем на няколко практични продукта, с които ще можете да се насладите на вълнуващите топли месеци, които предстоят. Едно от първите неща, които искаме да ви препоръчаме, са акумулаторните лампи Ryobi. Те ще ви осигуряват светлина през късните часове на денонощието, когато сте на почивка сред природата. Освен това са подходящи за използване и когато сте на вилата. Може да ги използвате в градината, за повече светлина в гаража или пък у дома. Акумулаторните LED лампи са ценни за всеки приключенец. Моделите на марката Ryobi са със свеж и симпатичен дизайн, компактни размери и се предлагат в различни формати. Някои от тях са с вграден USB порт, което означава, че може да ги използвате като зарядна станция за смартфон или друго устройство.

акумулаторен вентилатор риоби за излетПрез летните месеци температурите е възможно да се покачат значително. В такива случаи може да използвате за разхлада акумулаторен вентилатор. Отново обръщаме поглед към марката Ryobi, сред чиито продукти ще откриете модерни устройства. Като пример вземете акумулаторния вентилатор RYOBI RCF18-0, който се захранва с батерии от системата ONE+. Той е компактен и снабден със скоба, с помощта на която може да го прикрепите към маса, велосипед или друга вещ. За удобство е направен с въртяща се глава. Така може да насочвате струята свеж въздух в посоката, в която ви е най-необходима.

Ако сте решили да посене към къмпинга електрически устройства, препоръчваме да обмислите купуването на акумулаторен генератор. С него ще осигурите резервно захранване по време на почивката. Съвременните модели за излет са снабдени за удобство на потребителя с LCD дисплей и портове за зареждане на смартфони, таблети и други USB устройства.

надуваема лодка хонда

Ако къмпингувате край морето или язовир, може да запълните времето си с разходки с лодка. В магазин Коледжиков продаваме качествени надуваеми лодки HONDA. Може да изберете сред модели с оребрено, алуминиево или надуваемо дъно. В зависимост от големината на компанията може да ги оборудвате с мощни извънбордови двигатели HONDA.

акумулаторен компресор за въздухНе е изключено по време на излета да носите със себе си различни надуваеми неща - топки, дюшеци, плажни играчки и т.н. В този случай акумулаторният компресор е удар в десетката. С него ще си спестите доста усилия. Освен това ще ви бъде от полза за надуване на гуми на велосипеди, мотоциклети и други превозни средства.

Една от прелестите на времето, което прекарваме на открито, е възможността да се наслаждаваме на звуците на природата. Край морето това са вълните, чайките и вятърът, който понякога е доста поривист. В планината може да не искате да заглушите песента на птиците, но може да има моменти, в които искате да повдигнете настроението с музика. За целта може да използвате акумулаторно радио. То ще влезе в употреба не само, когато сте сред природата, но и у дома, на вилата и по време на плаване с лодка.

За къмпинг край морето или в планината добро решение е и да вземете със себе си набор от електроинструменти от първа необходимост.

акумулаторно зарядно риоби

Заключители думи

Както виждате, на пазара се предлагат доста практични продукти, предназначени за планинари и почитателите на къмпингуването и излетите на открито. Докато се подготвяте за поход, няма да ви коства много време, за да се запознаете с модерните технологии. Възможно е да ви изненадат със своите възможност. Те са предназначени да ви осигуряват комфорт, когато сте далеч от цивилизацията. Липсата на ток в гората и край плажа например е лесна за преодоляване, когато разполагате с качествени акумулаторни уреди.




Полезно четиво:

RYOBI - акумулаторна техника за градината и дома

Фирма Коледжиков - най-добрата градинска техника

Храсторези или кастрачки за клони - какво да изберем?

От екипа на Коледжиков

Материалите в блога на онлайн магазин Коледжиков са продукт на съвместните усилия на екипа, който се състои от копирайтър и търговци с дългогодишен опит и образование в сферата на инженерните науки, градинската техника, винарското оборудване, строителството и др. В подготовката им участие взимат и нашите сервизни техници с ценни съвети и насоки за правилна екслоатация на машините.

Споделете това съдържание