Филтрирай
Цена
20лв.350лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Комплекти и накрайници за електроинструменти

Комплекти и накрайници за електроинструменти на Хит Цени — Коледжиков

Гедорета и накрайници за електроинструменти

В този раздел ще откриете различни аксесоари за работа с Вашите машини. Истинският майстор не може да работи без да използва правилните накрайници за изпълнение на специфичните си задачи. Накрайниците в тази категория са издръжливи и устойчиви на натоварване. Подходящи са за множество пробивни и монтажни дейности в къщата, около нея и в градината.

Улесняват живота на майстора при изграждането на:

  • Конструкции;
  • Ремонт;
  • Монтиране на покриви;
  • Пробиване на отвори;
  • Изграждане на градински постройки. 

Когато работите продължително с някакъв аксесоар е нормално той да намали своята ефективност и тогава се налага да го замените с нов.

Комплекти накрайници за електроинструменти от koledzhikov.bg

Накрайниците, които Ви предлагаме имат максимално дълъг работен живот и отлична устойчивост на натоварване. Избирането на комплекти в кутии е практичен избор, когато имате нужда от бързо откриване на необходимия накрайник за извършване на работата, както и за сигурно съхранение. Тези накрайници могат да послужат на Вашия винтоверт, отвертка и много други машини. Всеки домашен или професионален майстор трябва да притежава комплект накрайници за електроинструменти, носещи марка HITACHI, BOSCH, RAIDER, DEWALT, MILWAUKEE.

Гедоре 46 части TOPMASTER 1/4" TMP

Гедоре TOPMASTER - 46 броя, размер 1/4" е сет от професионални инструменти, изработени от здрава стомана. Доставя се в специален, удароустойчив куфар, който улеснява съхранението и транспорта на всички части - вложки, битове и тресчотка.

TOPMASTER
Цена 64.90 лв.
Гедоре 25 части TOPMASTER 1/4" TMP

Гедоре TOPMASTER 1/4" от 25 части е лимитирана серия професионални инструменти, която предлага уникална здравина и устойчивост. Комплектът се състои от вложки, тресчотка, въртоци, удължител и свръзка.

TOPMASTER
Цена 54.90 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички