Уважаеми клиенти,

Коледжиков е оторизиран дилър и сервиз за територията на Република България на цялата техника, която предлагаме. В нашият сайт имате достъп до цялостна и актуална информация, относно продуктите - снимки, технически данни, серийно оборудване, допълнителни принадлежности и промоции. Посещавайки https://koledzhikov.bg, Вие имате възможност да получите необходимата за Вас информация, относно предлаганата от нас техника. Имате възможност, чрез https://koledzhikov.bg да закупите желан от Вас артикул. 


СКЛЮЧВАНЕ НА ДОГОВОР
* Предоставените в https://koledzhikov.bg продукти, не представляват обвързваща оферта за нашите клиенти.
* Подаването на поръчка от клиента се счита за оферта от страна на клиента. Потвърждението за изпълнение на поръчка е приемане на офертата на клиента, след това наш служител ще се свърже с клиента, за да се уточнят подробности по направената поръчка.


НАЛИЧНОСТ НА СТОКИТЕ
* При поръчка на продукт, който не е наличен на склад в България, поради внезапна или временна изчерпаност, Коледжиков си запазва правото да откаже изпълнението на тази поръчка. 


ПРАВО НА ОТМЯНА
* В случай, че продукта който е закупил клиент от Коледжиков, не отговаря на неговите очаквания и/или потребности, клиента има право да върне този продукт в 30 дневен срок, след закупуването му. Продуктът трябва да бъде работещ, в отлично състояние, с неразрушена опаковка, придружен от необходимите артикули и документи, които клиента е получил по време на неговата покупка.
* В случай, че клиент връща обратно продукти във "влошено състояние“ или клиента вече е извлякъл някаква полза от тях, клиента дължи на Коледжиков обезщетение. Не се дължи обезщетение за извлечени ползи или влошено състояние, които са възникнали в рамките на съответна проверка на характеристиките и / или функционирането на продукта.
** Под проверка на характеристиките и / или функционирането на продукта, законът разбира тестването и изпробването, които е възможно и обичайно да се извършват в установен търговски обект.


ЦЕНИ
* Цените представляват крайни цени към клиент с включено ДДС.
* При доставки извън страната тези цени включват и мита.

* Коледжиков си запазва правото да променя цени без предизвестие, при промяна на пазарните и производствени условия.


ТРАНСПОРТНИ РАЗХОДИ
* Транспортните разходи се явяват допълнително и не са включени в продажната цена (това важи за страната и в чужбина).


КОЛЕДЖИКОВ ПРЕДЛАГА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРИ ПОРЪЧКА НА ПРОДУКТИ НАД 250.00 ЛВ.
Изключение правят артикулите от раздел „Винарско оборудване” и някои промоционални продукти, чиято доставка е за сметка на клиента.


УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ
* При покупка чрез https://koledzhikov.bg, клиента има възможност да заплати своята поръчка по няколко начина:
** в брой - на място в обект на Коледжиков в гр.София или в гр.Варна;
** по банков път - чрез превод на банковата сметка посочена от Коледжиков;

Банкова сметка:

BG39STSA930000023984990 при БАНКА “ДСК” ЕАД, клон гр. София.

** с разплащателна карта - VISA, MAESTRO, MASTERCARD, БОРИКА;
** с наложен платеж - в момента на получаване на стоката, клиента заплаща нейната стойност на куриера, който я доставя.

** на изплащане, чрез попълване на формуляр към някоя от следните лизингови компании - TBI, UniCredit или BNP PARIBA.

 

ИНФОРМАЦИЯ, ОТНОСНО РАЗПЛАЩАНИЯ С КАРТИ, В https://koledzhikov.bg:
*** Търговеца / https://koledzhikov.bg не съхранява данни на банкови карти;

*** всички данни на карти се въвеждат директно в платформата на обслужващата банка на https://koledzhikov.bg, която е БАНКА ДСК, част от OTP GROUP;

*** в случай, че се налага да се възстанови сума, която вече е платена от клиент, чрез карта в https://koledzhikov.bg, срока за нейното възстановяване е до 5 работни дни. Сумата се възстановява само и единствено по картата с която е извършено плащането в https://koledzhikov.bg.


УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА ПРИ ИЗПРАЩАНЕ ПО КУРИЕР
* При поръчката на стойност над 250.00 лв., доставката се осъществява до адрес за сметка на Коледжиков.
* При поръчка под 250.00 лв, или на промоционални продукти, доставката се осъществява до офис или посочен от клиента адрес - за негова сметка.
** Коледжиков не поема отговорност при неспазени срокове за доставка, поради непреодолима сила (лошо време - снеговалежи, дъжд, бури, вятър...).
* Когато клиента получава своята поръчка от обект на Коледжиков, то клиента взема стоката със собствен транспорт. Консултантите на Коледжиков ще помогнат на клиента за натоварването и подреждането на продукта/ите в превозното средство.


УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА ПРИ ЛИЧНА ДОСТАВКА ОТ КОЛЕДЖИКОВ ЕООД
* Служител на Коледжиков се свързва с клиента, за да уговорят срок на доставка.
* Ако в рамките на 10 дни след сключване на договора, не се постигне споразумение за срока на доставка, то Коледжиков има право да се откаже от споразумението за покупка.
* Ако доставката не е възможна, въпреки че е бил определен срок на доставка, разходите за несъстоялата се доставка се поемат от клиента. Ако в рамките на 10 дни не се уговори нова дата на доставка, Коледжиков има право да се откаже от споразумението за покупка.


ПОКРИТИЕ НА ДОСТАВКА
* Коледжиков има право да реши дали ще направи доставка до чужбина, спрямо направена вече поръчка.
* При заявка за изпращане на стока за чужбина, условията за доставка се уточняват допълнително между Коледжиков и клиента.
* При изпращане в чужбина, Коледжиков ще се законосъобрази с правата на клиента.
* Възникнали разходи от типа на мита и ДДС се поемат за сметка на клиента.


ВРЕМЕННО ЗАПАЗВАНЕ ПРАВОТО НА СОБСТВЕНОСТ
* Правото за собственост на продукта е на Коледжиков, докато продукта не бъде заплатен от клиента на Коледжиков.

 

ОТГОВОРНОСТ И ГАРАНЦИЯ
* Коледжиков се съобразява изцяло с установената законова гаранция на територията на република България. За повече информация, молим да посетите раздел „Гаранционни условия и рекламации”.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички