Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
15990лв.55350лв.

ZACHO

ZACHO

Машини за термично унищожаване на плевели ZACHO

От 1976 г. марката, предлага ефективно оборудване и машини за поддръжка на пътища, паркове и летища. Седалището и управлението на фирмата се намира в Дания. Продуктите са със стандартен дизайн, но компанията дава възможност да бъдат проектирани по поръчка, за да отговарят на Вашите специфични нужди. Фирмата обслужва както публични, така и частни клиенти по целия свят. ZACHO притежава повече от 40 години опит в анализа, инспектирането, ремонта и поддръжката на асфалтови и бетонни основи. Разработва техника и оборудване, които издържат при екстремни температури, чак до минус 60 градуса.

Среща се на пазара и като производител на машини за термично плевене. Чрез използването на иновативна система за третиране на нежеланата растителност с горещ въздух, плевелите и тревата погиват. Техниката за пламъчно плевене ZACHO е безопасна за почвата и околната среда, защото не се използват никакви химикали. Този иновативен метод за ликвидиране на плевелите включва излагане на температура 300-500 градуса Целзий. Освен това термичното оборудване за плевене може да се използва около суха трева, без риск от възпламеняване и възникване на пожар. Методът на термично унищожаване на плевели е много бърз и ефективен, като същевременно има добра икономия на гориво.

Прикачна машина за унищожаване на плевели ZACHO UKB 1200

Прикачна машина за термично унищожаване на плевели ZACHO UKB 1200 работи на базата на горещ въздух. Плевелите се изгарят при температура между 300 и 500 градуса, без да се използва пламък.

ZACHO
Цена 55 350.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички