WILO / ВИЛО

WILO / ВИЛО

Помпи за вода WILO

Като глобален играч, компанията винаги поставя изискванията на клиентите в сърцето на това, което прави. Предлагат се решения, които са специално пригодени към съответната нужда. Използвайки този прийом, като основа за разработване на водни помпи, WILO прави живота на хората по-удобен и много по-лесен.

Основана през 1872 г., като Kupfer- und Messingwarenfabrik в Дортмунд, марката се развива до глобален играч. Като мажоритарен акционер с дял от приблизително 90%, фондацията Caspar Ludwig Opländer осигурява независимостта на компанията. Безкомпромисният начин на мислене насочен към клиентите, непосредствената близост на пазара и по-специално култура на иновации прави WILO това, което е - един от водещите световни производители на високотехнологични помпи и помпени системи.

Успешните модели се разработват чрез прилагането на солидни знания и мисъл към технологичните и пазарни изисквания. Когато се комбинират, ползите за продукта достигат ново ниво на качество. Като пионер в производството на помпи, WILO се фокусира върху всичко, свързано с изпомпване на вода. Марката притежава най-важните предпоставки за непрекъснато поставяне на нови стандарти с разработките, продуктите, системите и услугите си. Това включва международен екип, съставен от опитни служители и съвременни технически съоръжения.

Водна помпа WILO

WILO е първокласен доставчик на продукти за управление и разпределение на водите в битовия и индустриален сектор. Произвежда за своите клиенти сложни, но лесни за работа технологии. В крайна сметка основният фокус на всичко, което прави фирмата, са хората. Управлението на водите в областта на водоснабдяването, както и отводняването и канализацията е сегментът, в който WILO има особено голямо количество ноу-хау и дългогодишен опит. Всички помпи и системи на марката са в изключително технологично състояние и са специализирани, за да отговарят на специфичните изисквания.

Циркулационна помпа за парно отопление със сух ротор WILO VeroLine-IPL 40/130-2.2/2, 2200W, 616 л/мин., 22 м
Помпа за парно отопление WILO VeroLine-IPL 40/130-2.2/2 е с конструкция Inline с фланцово или резбово присъединяване. Използва се за изпомпване...
WILO / ВИЛО
Цена 2 226.55 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички