SUBARU / СУБАРУ

SUBARU / СУБАРУ

SUBARU - Двигатели, Генератори, Помпи

Subaru Industrial Power Products е търговското наименование на продукти, произведени от подразделението „Индустриални продукти” на компанията. На пазара може да срещнете артикулите под марката Robin, Robin-Subaru и Wisconsin Robin. Фирмата произвежда малки двигатели, преносими генератори и помпи за вода, които продава по целия свят повече от 40 години. Годишното производство на SUBARU надхвърля 700 000. Това ги поставя на осмо място сред производителите на двигатели в световен мащаб.

Двутактови и четиритактови двигатели SUBARU

Компанията е първата, която въвежда OHC технологията със своята серия двигатели "EX". Това позволява по-ниско съпротивление на потока смес от въздух / гориво. По-малкото подвижни части произвеждат по-малко механичен шум в сравнение с конкурентните технологии и предлагат по-добри характеристики за охлаждане и борба с прегряването. Според Вашите нужди ще намерите двигатели с мощност от 2.8 до 36.0 конски сили. Всеки модел работи повече от чудесно и издържа дълго. Свидетелство за това е 5-годишната гаранция, която компанията дава на своите продукти.

Генератори за ток SUBARU

Насладете се на повече време за работа, намалете разходите за поддръжка и вземете най-добрата гаранция за качество. Всички преносими генератори имат мощност от 2 900 W до 13 000 W. Те са съвместими с EPA и CARB и съпроводени с 5-годишна ограничена гаранция в индустрията. Агрегатите за ток са с висока издръжливост. Така че захранвайте своето оборудване, като в същото време произвеждате ниски емисии. 

Помпи за вода SUBARU

От предприемачи до собственици на жилища, компанията предлага издръжливи помпи, които отговарят на всички нужди. Всички модели са конструктивни и се предлагат оборудвани със захранващ блок на марката. В каталога ще намерите предложения, като:

  • Помпи за чиста и мръсна вода;
  • Бензинови водни помпи;
  • Самозасмукващи и центробежни модели и още.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички