SEMBDNER

SEMBDNER

Професионални сеялки SEMBDNER

Още през 1913 г. Йоханес Сембднер представя своята сеялка и машина за плевене на селскостопанския панаир в Мюнхен. Компания JOHANNES SEMBDNER е основана на 10 февруари 1914 г. в Мюнхен и бързо се развива, превръщайки се в специалист в производството на градинска техника. През 1938 г. седалището на компанията се измества в Гермеринг, където започва развитието на градинска техника за засяване на семена. Появява се първата редосеялка за зеленчукови семена модел GSD и ръчна сеялка за сеитба HS. Двата модела се произвеждат и до днес, но с обновен дизайн. В допълнение към продажбата на собствените си иновативни продукти, Йоханес Сембднер също така си партнира с Bungartz. Заедно извършват дистрибуция на ротационни култиватори, покриващи териториите на Бавария, Форарлберг, Тирол, Залцбург, Каринтия и Щирия. В средата на петдесетте години той разработва първата професионална машина за сеене. Дори и днес SEMBDNER се счита за Ролс-Ройса на сеялките. Компанията постоянно се разраства, за да задоволи нуждите на професионалните градинари, вследствие на което, се появяват първите самоходни моторни машини за засяване. Първоначално те са разполагали с двигатели Ilo и предни предавки. По-късно се оборудват с бензинов мотор Sachs и предни и задни скорости. След това използват Briggs & Stratton. Днес сеялки SEMBDNER са оборудвани с двигатели Honda. В момента портфолиото на марката включва още:

  • Редосеялки за зеленчукови градини;
  • Моторни валяци;
  • Аератори и скарифатори.

Компанията предлага „Доживотно обслужване“, поддръжка и резервни части за всички свои градински машини, дори за техника на 40 и повече години. Мотото на SEMBDNER е:

„ Молим Ви, да сравните нашата с по-евтините оферти, защото само най-добрият инструмент има най-ниски експлоатационни разходи“.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички