SEGWAY

SEGWAY

Segway Navimow - Изберете живот без граници 

Navimow е първият продукт на глобалната компания Segway в сферата на роботизираните косачки за трева. Основана през 1999 г. в САЩ, компанията е разпознаваема със своите модерни интелигентни решения за транспорт. Оперира в цял свят и има клонове в САЩ, Китай, Европа, Сингапур, Южна Корея и други страни. 

Мисия на Segway 

Със Segway Navimow компанията си е поставила за цел да предложи на потребителите висока технология, която лесно може да се превърне в част от живота им. Тя елиминира необходимостта от използването на традиционните косачки за трева и гарантира повече свободно време и комфорт. В бъдеще Segway планира да разшири продуктовия асортимент от роботи косачки. 

Преимущества на роботите за косене на трева Segway Navimow

Ключово преимущество на Segway Navimow пред конкурентите на пазара е, че инсталирането на косачките робот не изисква полагането на кабели, за да се очертаят границите на терена. За целта производителят е заложил на GPS технология. Настройването на маршрута и режима на работа се осъществява лесно през приложение, инсталирано на смартфона на потребителя. 

Със Segway Navimow ще направите още една стъпка към роботизацията и по-комфортния начин на живот!

Разгледайте косачките робот Segway Navimow.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички