PROSCENIC

PROSCENIC

Иновативни роботизирани прахосмукачки и подомиячки PROSCENIC на перфектна цена

PROSCENIC символизира бъдещето на интелигентния живот. С умните домашни уреди можете да се насладите спокойно на времето прекарано у дома. Компанията произвежда най-различни модели роботи прахосмукачки, подомиячки, акумулаторни ръчни прахосмукачки, фритюрници, овлажнители за въздух и дори почистващи устройства за зъби. Всички продукти се предлагат на най-конкурентните цени спрямо останалите на пазара.

PROSCENIC е основана през близката 1998 година от екип от професионалисти, чиято цел е да стане производител на разнообразни домакински уреди, с интегриране на научноизследователска и развойна дейност. В началото се обслужват основно големите японски марки за домашни уреди, като Panasonic, Hitachi, Zojirushi и Philips (фокусира се върху бизнеса с интеграция на OEM / ODM на умни домашни уреди). Днес компанията е инвестирала огромни средства в разработването на повече от 20 нови продукта, като прахосмукачки роботи, безжични прахосмукачки, фритюрници с контрол над функциите през телефон, овлажнители, уред за почистване на зъби с вода и други.

Дълбоко потопени в продуктите за почистване на дома, PROSCENIC изгражат своята репутация, като доказана марка в областта на интелигентните битови уреди. През 2013 година навлизат в Япония и Европа. От 2016 г. до 2019 г. компанията създава клонове в държави, като Япония, Германия, Франция, за да изградят солидна основа за локализираното маркетинг и следпродажбено обслужване на продуктите си. Всички домашни уреди се предлагат в повече от 60 страни и области по целия свят. Производителят на иновативна техника предоставя интелигентни услуги за почистване и поддръжка на домовете на хиляди семейства, спечелвайки тяхното одобрение и доверие.

Роботи прахосмукачки от PROSCENIC предлагат отлични параметри и функционалност

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички