Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
4990лв.13960лв.

OCHIAI

OCHIAI

Машини за събиране на билки, лавандула, чай, цветя OCHIAI

Компанията е основана през 1919 година. Нейният първи продукт е ръчна ножица за рязане на чаени листа. През 1960 г. предлага на пазара първата електрическа машина за събиране на билки. Това не е случайно, тъй кат фирмата се намира в град Кикугава. Това е най-големият район за производство на чай. Вече повече от век, клиентите от чаената индустрия се доваряват на марката. Приоритет за OCHIAI е да разработва продукти, които да отговарят на нуждите на потребителите. Те трупат опит през години, въвежда модерни технологии и използват материали и суровини с високо качество. Благодарение на това OCHIAI e водещ производител на машини за рязане и събиране на лавандула, билки, подправки, чай и цветя. Целта на компанията е да предлага непрекъснато подобряващо се обслужване на клиентите с всички възможни усилия.

Тримерна машина за лавандула OCHIAI EasyCut R1150

Нуждаете се от надеждна машина за подрязване, рязане и събиране на лавандула, ароматни растения билки или подправки? Тримерна машина EasyCut EC-1200-R1150 е правилната машина за Вашите нужди.

OCHIAI
Цена 9 420.00 лв.
Тримерна машина за лавандула OCHIAI EazyCut V8 1200

Тримерна машина OCHIAI EazyCut V8 1200 е неотменим помощник за билкари, градинари, растениевъди и разсадо производители, при подрязване, рязане и събиране на подправки, билки лавандула и ароматни растения. 

OCHIAI
Цена 9 885.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички