Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
7128лв.94260лв.

KUBOTA / КУБОТА

KUBOTA / КУБОТА

Трактори KUBOTA

KUBOTA Corporation представя първия си трактор в Съединените щати през 1969 година, но моделът е неуспешен за компанията за онзи момент. Днешният облик на марката се сформира малко по-късно - през 1972 година, като Kubota Tractor Corporation (KTC). Компанията продължава да разширява продуктовата си линия за пазара на САЩ през годините. Разрастването тече вече повече от 40 години и днес KUBOTA предлага продукти в голямо разнообразие, като:

  • Косачки за трева;
  • Специализирани машини;
  • Строителна техника;
  • Малогабаритни трактори;
  • Оборудване за сено.

"За Земята, За Живота" е мотото на марката. KUBOTA се ангажират с високи постижения в областта на инженерните технологии, така че техните клиенти да могат да се фокусират върху засаждането, изхранването, изграждането и грижата за нашия свят. Приветстваме Ви да разгледате професионални косачки, багери, малогабаритни трактори, генератори за ток и други продукти на марката. Фирмата изгражда своя екосистема с високи очаквания. Клиенти, дилъри и служители разчитат един на друг за максимална производителност и обслужване. Изпипва всичко до съвършенство, защото трактора не служи само за засаждане на култури, изкопаване на основи или поддържане на зеленина. Той е там, за да направи живота малко по-лесен, по-хубав и по-продуктивен. Може да разчитате на своя продукт ден след ден.

Като производител номер 1 на многоцилиндрови, не-автомобилни дизелови двигатели под 100 конски сили в света, компанията буквално задвижва индустрията. Това не е случайно. Тя наема най-добрите инженери в света, като ги обединява във високопроизводителен екип, слуша внимателно нуждите на клиентите, поставя под въпрос всеки компонент и го усъвършенства, защото става въпрос за върхови постижения. Закупуването на градинска или селскостопанска машина е нещо повече от сделка. Това е продукт, който ще Ви служи дълго след покупката му. Повече от 1100 оторизирани дилъри на марката могат да бъдат намерени в целия свят.

Трактор KUBOTA ST371

Трактор KUBOTA ST371 има множество екстри, като измиване на прозорци, хидравлика, предни светлини и дори круиз контрол, които правят работата приятна и спокойна.

KUBOTA / КУБОТА
Цена 75 140.00 лв.
Трактор KUBOTA L1421 D

Трактор KUBOTA L1421 D притежава IntelliPanelTM дисплей на контролното табло чрез който се установяват много от работните характеристики на машината по време на работа.

KUBOTA / КУБОТА
Цена 49 466.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички