Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
4911 лв. 87400 лв.

KöPPL

KöPPL

Професионална градинска техника KOPPL

KöPPL разработва и произвежда машини и приспособления за професионална употреба в земеделието, горското стопанство, градинарството, озеленяването и общинското управление. Стреми се да улесни максимално работата на своите потребители, като се ангажира в предлагането на градинско оборудване с първокласно качество. Всяка година подобрява и надгражда производителността на своите продукти. Цялата градинска техника е разработена с техническо съвършенство и голямо внимание към детайлите. KOPPL предоставя мощни и здрави машини, осигуряващи комфорт и безопасност, като:

  • Мотоблоци;
  • Мотофрези;
  • Мотокултиватори.

Компанията разработва и произвежда всяка част за своето оборудване, с изключениe на двигателите. Освен техниката на разположение пред професионалните градинари е огромен избор на прикачен инвентар. С допълнителните приспособления могат да се извършват редица градински, почистващи или други задачи.

Производството на селскостопанска техника KOPPL тече под непрекъснат контрол на качеството и високи мерки за безопасност. Компанията разполага с най-добрите производствени мощности. Притежава и защитава множество патенти. Годините опит и техническа експертиза изграждат отлична репутация на компанията. Уникални практики и отлични материали правят продуктите на KOPPL незаменими помощници в градинарството, селското и горското стопанство. Всяка част е оборудвана така, че да издържи на тежко натоварване. Марката непрекъснато доказва претенциите си на лидер чрез многобройни пионерски постижения, като хидростатично задвижване на инвентара, DuoCut система за косене и други.

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 43 артикул(а)
Мотоблок KöPPL 3E 505

Мотоблок KöPPL 3E 505 предлага 3 скорости за движение напред, 3 за връщане назад, фланец за бърза подмяна на прикачния аксесоар и пневматични гуми.

KöPPL
Цена 6 128.00 лв.
Брой: Купи
Мотоблок KöPPL FRAESTALENT FT 14

Мотоблок KöPPL FRAESTALENT FT 14 се предлага без гуми, за да можете да изберете сами типа им, според вида на терена, който обработвате. Паркинг спирачката е полезна при продължителен престой.

KöPPL
Цена 14 100.00 лв.
Брой: Купи
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички