Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
4911 лв. 87400 лв.

KöPPL

KöPPL

Професионална градинска техника KOPPL

KöPPL разработва и произвежда машини и приспособления за професионална употреба в земеделието, горското стопанство, градинарството, озеленяването и общинското управление. Стреми се да улесни максимално работата на своите потребители, като се ангажира в предлагането на градинско оборудване с първокласно качество. Всяка година подобрява и надгражда производителността на своите продукти. Цялата градинска техника е разработена с техническо съвършенство и голямо внимание към детайлите. KOPPL предоставя мощни и здрави машини, осигуряващи комфорт и безопасност, като:

  • Мотоблоци;
  • Мотофрези;
  • Мотокултиватори.

Компанията разработва и произвежда всяка част за своето оборудване, с изключениe на двигателите. Освен техниката на разположение пред професионалните градинари е огромен избор на прикачен инвентар. С допълнителните приспособления могат да се извършват редица градински, почистващи или други задачи.

Производството на селскостопанска техника KOPPL тече под непрекъснат контрол на качеството и високи мерки за безопасност. Компанията разполага с най-добрите производствени мощности. Притежава и защитава множество патенти. Годините опит и техническа експертиза изграждат отлична репутация на компанията. Уникални практики и отлични материали правят продуктите на KOPPL незаменими помощници в градинарството, селското и горското стопанство. Всяка част е оборудвана така, че да издържи на тежко натоварване. Марката непрекъснато доказва претенциите си на лидер чрез многобройни пионерски постижения, като хидростатично задвижване на инвентара, DuoCut система за косене и други.

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 43 артикул(а)
Мотоблок KöPPL FRAESTALENT FT 8 H

Водещи характеристики: Двигател: Hatz-Diesel 1B 30; Мощност: 7.6 к.с; Скорости в маслена баня: 3 напред и 3 назад; Гумите не са включени; Фланец за бърза смяна на приспособленията; Ръчна спирачка; Въртящи ръкохватки.

Мотоблок KöPPL FRAESTALENT FT 8 H от топ производител в Колежиков
Цена 14 900.00 лв.
Брой: Купи
Мотоблок KöPPL FRAESTALENT FT 12 H

Водещи характеристики: Двигател: Hatz-Diesel 1B 40; Мощност: 10.5 к.с; Скорости в маслена баня: 3 напред и 3 назад; Гумите не са включени; Фланец за бърза смяна на приспособленията; Ръчна спирачка; Въртящи ръкохватки.

Мотоблок KöPPL FRAESTALENT FT 12 H от топ производител в Колежиков
Цена 17 100.00 лв.
Брой: Купи
Мотоблок KöPPL COMPAKT LIGHT CL13-2Snow

Водещи характеристики: Мощност: 13 - 220 V к.с; Ръчен стартер; Безстепенна скоростна кутия; Обороти: 1134 мин; Работен наклон: до 80 %; Гумите не са включени; Хидравлично завиване; Само за зимна употреба.

Мотоблок KöPPL COMPAKT LIGHT CL13-2Snow от топ производител в Колежиков
Цена 14 200.00 лв.
Брой: Купи
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички