KöPPL

KöPPL

Професионална градинска техника KOPPL

KöPPL разработва и произвежда машини и приспособления за професионална употреба в земеделието, горското стопанство, градинарството, озеленяването и общинското управление. Стреми се да улесни максимално работата на своите потребители, като се ангажира в предлагането на градинско оборудване с първокласно качество. Всяка година подобрява и надгражда производителността на своите продукти. Цялата градинска техника е разработена с техническо съвършенство и голямо внимание към детайлите. KOPPL предоставя мощни и здрави машини, осигуряващи комфорт и безопасност, като:

  • Мотоблоци;
  • Мотофрези;
  • Мотокултиватори.

Компанията разработва и произвежда всяка част за своето оборудване, с изключениe на двигателите. Освен техниката на разположение пред професионалните градинари е огромен избор на прикачен инвентар. С допълнителните приспособления могат да се извършват редица градински, почистващи или други задачи.

Производството на селскостопанска техника KOPPL тече под непрекъснат контрол на качеството и високи мерки за безопасност. Компанията разполага с най-добрите производствени мощности. Притежава и защитава множество патенти. Годините опит и техническа експертиза изграждат отлична репутация на компанията. Уникални практики и отлични материали правят продуктите на KOPPL незаменими помощници в градинарството, селското и горското стопанство. Всяка част е оборудвана така, че да издържи на тежко натоварване. Марката непрекъснато доказва претенциите си на лидер чрез многобройни пионерски постижения, като хидростатично задвижване на инвентара, DuoCut система за косене и други.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички