FIRE MAGIC

FIRE MAGIC

Първокласни барбекюта за вграждане, външни кухни и аксесоари за грил

Барбекютата FIRE MAGIC са превъзходна марка в Обединеното кралство и Европа за оборудване на кухни на открито. Предлагани с гаранция за цял живот, FIRE MAGIC e голямо име сред продуктите за готвене на открито. С най-новия съвременен дизайн всички барбекюта са изработени от неръждаема стомана и могат да работят, както с природен газ, така и с дървени въглища.

FIRE MAGIC е с многогодишен опит като дизайнер, създаващ най-добрите градински кухни. В допълнение към широката им гама от преносими и барбекюта за вграждане, разполагат и с набор от принадлежности за създаване на кухня на открито.

Ако търсите външно кухненско оборудване, не се колебайте да изберете FIRE MAGIC. FIRE MAGIC комбинират професионални модели вградени барбекюта с хранилища и други луксозни барбекю аксесоари, за да сбъднете мечтата си за градинска кухня или зона за барбекю. Предпочитате ли гъвкавостта на преносимо професионално барбекю? Ако е така, FIRE MAGIC разполага с много модели, които се предлагат в различни размери се доставят с дълга гаранция.

Мобилни грилове FIRE MAGIC се характеризират със същия превъзходен дизайн, като моделите за вграждане. Комбинираните барбекюта FIRE MAGIC имат предимство, че могат да се използват с газ или въглища, съчетавайки удобството на газта с традиционния вкус на приготвено на въглени месо.  

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички