Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
4900лв.33350лв.

FIRE MAGIC

FIRE MAGIC

Първокласни барбекюта за вграждане, външни кухни и аксесоари за грил

Барбекютата FIRE MAGIC са превъзходна марка в Обединеното кралство и Европа за оборудване на кухни на открито. Предлагани с гаранция за цял живот, FIRE MAGIC e голямо име сред продуктите за готвене на открито. С най-новия съвременен дизайн всички барбекюта са изработени от неръждаема стомана и могат да работят, както с природен газ, така и с дървени въглища.

FIRE MAGIC е с многогодишен опит като дизайнер, създаващ най-добрите градински кухни. В допълнение към широката им гама от преносими и барбекюта за вграждане, разполагат и с набор от принадлежности за създаване на кухня на открито.

Ако търсите външно кухненско оборудване, не се колебайте да изберете FIRE MAGIC. FIRE MAGIC комбинират професионални модели вградени барбекюта с хранилища и други луксозни барбекю аксесоари, за да сбъднете мечтата си за градинска кухня или зона за барбекю. Предпочитате ли гъвкавостта на преносимо професионално барбекю? Ако е така, FIRE MAGIC разполага с много модели, които се предлагат в различни размери се доставят с дълга гаранция.

Мобилни грилове FIRE MAGIC се характеризират със същия превъзходен дизайн, като моделите за вграждане. Комбинираните барбекюта FIRE MAGIC имат предимство, че могат да се използват с газ или въглища, съчетавайки удобството на газта с традиционния вкус на приготвено на въглени месо.  

Комбинирано барбекю FIRE MAGIC Echelon Diamond E660 Cabinet

Барбекю FIRE MAGIC Echelon Diamond E660 Cabinet Cart притежава сепаратори на топлина, изолиращи зоните за готвене една от друга, така че храната във всяка зона може да се пече при различна температура.

FIRE MAGIC
Изчерпан
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички