EGHOLM

EGHOLM

Комунална техника EGHOLM

Компанията EGHOLM разработва, произвежда и предлага помощна техника, с която се поддържат пътищата, парковете и откритите площи чисти и приветливи през цялата година.

Изработени от майстори в Дания, машините EGHOLM се използват в градове и паркове по целия свят. Със специални приспособления, разработени за комунална техника, осигуряват перфектни резултати, независимо от задачата.

Машините на марката са конструирани с внимание към изработката на детайлите и качеството - както за оператора, така и за тези, които ще се насладят на крайния резултат от свършената работа.

EGHOLM е семейна компания с дълбоки корени в западната част на Дания. Тяхна визия е да станат водещ производител на комунална техника в Европа. Продуктите на EGHOLM са предназначена за хора, който са заети с това, да поддържат градовете ни чисти и привлекателни. Винаги се фокусират върху развитието, иновациите, качеството и ясния, директен диалог със своите клиенти и партньори и затова използват термина „Честна работа“, за да опишат всичко, което правят.

Всеки прикачен инвентар функционира като професионална и специализирана машина. От своето създаване през деветдесетте години EGHOLM  доставя техника на общини, градове, компании за управление на съоръжения и индустриални имоти в целия свят. Продуктите на марката се продават и обслужват чрез широка мрежа от дилъри и вносители.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички