CMC

CMC

Пътно маркировъчни машини от CMC

CMC Macchine Traccialinee е италиански производител на висококачествени пътно маркировъчни машини от 1980 година до днес.

Компанията е основана от хора работили в сферата на пътното маркиране. Благодарение на техния практически опит, в CMC се установи, че иновациите в оборудването за маркиране на пътя започват от идеите и нуждите на операторите, които ежедневно са на пътя. Печелившата връзка на взаимно доверие с клиентите постига най-добрите решения за повишаване на ефективността и бързината на операторите. Машините на италианския производител се родиха на пътя, за да работят на пътя! Директният контакт с изпълнители има основно значение за професионалния растеж и системата на постоянни иновации.

CMC следва директно целия производствен цикъл на машините си:

  • Производство на конструкционните рамки;
  • Боядисването;
  • Окончателното сглобяване на компонентите.

Всичко това се прави италиански помещения под висок стандарт, с цел да се проучи всеки един детайл на машината.

Нищо не се приема за даденост! Позицията и в най-ниското звено на управлението е дълбоко анализирана и се тества предварително с клиентите.

Машини за нанасяне на пътна маркировка

Произвеждат се машини за маркиране на пътя с различни технологии:

  • Въздушно нанасяне;
  • Безвъздушно полагане;
  • Машини за студен спрей пластик.

CMC предлага широка гама от модели: от машини с 4 колела на борда до обикновени и компактни модели, идеални за употреба на закрито и лесни за използване от начинаещи.

Разнообразието от модели и конфигурации е резултат от дълбокото проучване, в отговор към специалните изисквания на фирмите.

Машините непрекъснато се подобряват, благодарение на проектите на нашите техници и на множеството тестове, направени с нашите клиенти и с производители на бои по пътищата в цял свят.

Надеждността, професионалното и изгодно съотношение на цена/качество направиха CMC най-силната силна в сектора на оборудването за маркиране на пътища в Италия и по света.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички