ABB

ABB

ABB е водещ технологичен лидер в дигиталната индустрии. С повече от 130-годишна история на иновациите, компанията е лидер в областта на цифровите технологии с четири фокусирани върху клиента, водещи в световен мащаб бизнес:

  • Електрификация
  • Индустриална автоматизация
  • Робототехника и
  • Обособена автоматизация. 

ABB оперира в повече от 100 страни с около 147 000 служители. Бизнесът на АВВ предлага широкообхватno портфолио от продукти, цифрови решения и услуги, което позволява безопасна, интелигентна и устойчива електрификация. Предложенията включват цифрови иновации за ниско и средно напрежение, включително EV инфраструктура, соларни инвертори, модулни подстанции, автоматизация на разпределението, защита на захранването, аксесоари за окабеляване, разпределителна уредба, кутии, окабеляване, наблюдение и контрол.

В сферата на индустриална автоматизация предлага широка гама от решения за технологични и хибридни индустрии, включително специфична за индустрията интегрирана автоматизация, електрификация и цифрови решения, технологии за контрол, софтуер и съвременни услуги, както и за измерване и анализ, както и предложения за морски и турбокомпресор.

Индустриалната автоматизация е на второ място на пазара в световен мащаб. Работейки в тясно сътрудничество с клиентите, ABB пише бъдещето на безопасни и интелигентни операции. ABB е най-големият доставчик на двигатели в световен мащаб. Предоставят на клиентите пълна гама от електрически двигатели, генератори и услуги, както и механични продукти за пренос на енергия. Обслужва широка гама от приложения за автоматизация в транспорта, инфраструктурата и промишлеността. Бизнесът на ABB осигурява решения в роботиката, автоматизацията на машините и фабриките. Техните интегрирани решения за автоматизация, опит в прилагането на широк спектър от индустрии и глобално присъствие осигуряват осезаема клиентска стойност. Фокус върху иновациите и обширна работа в областта на изкуствения интелект.    

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички