Представяне на бензинов фугорез HUSQVARNA K760

Публикувано:
Категории: ВОДЕЩИ НОВИНИ И РЕВЮТА​

 

 

 

  

 

Трябва да знаете, че една компания, като HUSQVARNA, с история която обхваща няколко века, произвежда солидни продукти. Преди да достигне до дискова резачка K 760, фирмата произвежда пушки през 1600-те години, шевни машини през 1800-те, велосипеди в началото на 20-ти век, преди да насочат вниманието си към градинската и строителна техника. Този богат опит в различни сфери, крепи HUSQVARNA на върха. Дискова резачка HUSQVARNA K 760 не е нов модел, но определено си заслужава да бъде разгледа от търсещите мощен, лек и стабилен инструмент за рязане.

 

 

Двигател

В сърцето на дискова резачка HUSQVARNA K 760 е 73.5-кибичен, 5 конски сили двигател X-Torq. Компанията твърди, че тази двутактова технология осигурява "по-достъпен въртящ момент за по-широк диапазон от скорости". Той е проектиран да намали разхода на гориво с 20% и емисиите с 60%. Бензиновия мотор е подпомаган от карбуратор SmartCarb.

 

Стартиране

Стартовият механизъм включва, както Dura Starter, така и EasyStart технология. Първата е комбинация от възвратна пружина и лагерна ролка. EasyStart, заедно с декомпресионния клапан, намалява компресията по време на пускане и съпротивлението при опън. Цифровият CDI модул за запалване стартира резачката.

 

Трансмисия

Poly-V ремък прехвърля мощността от двигателя към острието. Подобно на Dura Starter, той е напълно запечатан, което го поддържа чист и безопасност. Husqvarna ни казва, че се нуждае от рядко повторно опъване. За тези редки нужди на опъване, обтегачът е близо до бизнес края на режещото рамо и можете да го регулирате с бордовия гаечен ключ. Рядко, но когато се налага натягане, обтегача е до режещото рамо и може да се регулира с гаечен ключ.

 

Филтрация на въздуха

Филтърът за въздух с активна филтрация на HUSQVARNA е проектиран да не се сменя. Благодарение на центробежна, двустепенна филтрация се предполага, че няма нужда от поддръжка.

 

Воден поток

Новоприетите и строги правила за замърсяване с кварцов прах предвиждат налагане на тежки глоби за тези, които го създават. Ето защо водната система на дискова резачка HUSQVARNA K 760 е толкова важна. Регулируемият воден вентил Ви позволява да определите количеството вода, което достига до острието. По този начин се ограничава праха във въздуха, а температурата на диска се понижава, с което се удължава живота му.

 

Контрол на вибрациите

Проучвания доказват колко вредни с вредна е работата с инструменти, произвеждащи високи нива на вибрации. Трябва да знаете, че трептенето на HUSQVARNA K 760 е сведено до стойност 2.5 кв.м/сек, което  е долната допустима граница. Положението на дръжката и късото тяло на двигателя ви позволяват да стоите близо до машината, което води до по-голям контрол. В допълнение към по-малкото тегло, изключително ниските вибрации и ръкохватката правят дискова резачка HUSQVARNA K 760 Power Cutter по-безопасна и по-удобна за използване в краткосрочен и дългосрочен план.

 

 

Режещ диск

Диск с диаметър 350 милиметра позволява рязане на дълбочина 125 милиметра. Изключително рядка характеристика е възможността за употреба на остриета с размер на присъединителния отвор 20 и 25.4 мм. Предпазителят на диска е магнезиев. Проверявайте го всеки ден, защото играе ключова роля при за личната Ви безопасност. Друг обезопасителен метод е интегрираната спирачка, която бързо прекъсва въртенето с 18 000 оборота в минута на диска.

 

 

 

 

 

 

 

Споделете това съдържание

Добави коментар

Трябва да се регистрирате
Щракнете тук, за да се регистрирате

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички