Категории
Филтрирай
Цена
69лв.2374лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Стойки за автомобили и други МПС

Стойки за автомобили, мотори и двигатели — Коледжиков

Какво представляват?

В магазин Коледжиков предлагаме различни стойки за автомобили, мотори и двигатели и подвижни стойки за лебедки в широк ценови диапазон. 

Стойка за автомобил

Трябва да влезе под кола? За целта трябва да използвате качествена и стабилна стойка за автомобил. Моделите ни са със здрава заварена конструкция и широки крака за стабилно позициониране на пода. Може да се регулират в няколко позиции. 

Стойка за двигател 

Когато се ремонтира двигател и работата не може да бъде извършена, докато той е в колата, е необходимо да има стойка за него. Тя представлява стабилна конструкция с въртящи се колела. Моделите се различават по своята товароподемност и размери. Обикновено разполагат с няколко степени на регулиране. 

Подвижна стойка за лебедка

С нейна помощ може да вдигнете двигател от превозното средство или от земята и да го поставите върху стойка за двигател. При избора на модел обърнете внимание на товароподемността, дължината на рамото и разстоянието между двете точки на окачване. 

Защо да изберем магазин Коледжиков?

Предлагаме богат избор на стойки за коли, мотори, други превозни средства и двигатели. При нас ще получи качествени продукти на достъпна цена и професионално отношение. 

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички