Филтрирай
Цена
69лв.1246лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Работни столове и лежанки

Работни столове и лежанки за сервизи — Коледжиков

Какво представляват? 

Важна част от работата на всеки сервизен техник е възможността да упражнява професията си в комфортни условия. Продължителното клекнало състояние натоварва физиката, а докосването на пода и оцапването с масло и други течности крие рискове за здравето. За да се избегнат тези рискове, са разработени специални работни столове и лежанки, които отговарят на потребностите на монтьорите. Те са изработени от качествени материали, може да регулирате височината им и наклона на облегалката. 

Сервизни лежанки 

Те са удобни, лесно се приплъзват под автомобилите и са специално създадени за автомонтьори. Дизайнът им позволява да ги съхранявате на малко място. 

Сервизните лежанки се произвеждат стомана или пластмаса и устойчиви на метеорологични въздействия материали. Това ги прави удачни за използване и на закрито, и на открито. Товароподемността им варира, а с помощта на малките им колела позиционирането им става бързо. 

В зависимост от модела може да бъдат снабдени със странични складови площи

Сервизни столове 

Столовете за работилници и сервизи може да бъдат с и без облегалка, с подлакътници или без тях. Височината им варира, като за удобство е предвидена възможност за регулиране на наклона на седалката и височината й. При избора на сервизен стол следва да обърнете внимание още на качеството на изработка, вложените материали и дълбочината на седалката. Максималното натоварване подсказва колко здрава е конструкцията. 

Защо да изберем магазин Коледжиков?

Стремим се да осигурим качествено сервизно оборудване на достъпна цена. За да отговорим на потребностите на своите клиенти, редовно допълваме продуктовия си асортимент. 

Работен стол UNICRAFT AS 1
Наклон на седалката: -4 до +10 ° Наклон на облегалката: -8 до +10 ° Височина на седалката: 460 – 640 мм Цвят: Черен Ширина на седалката: 460 мм Дълбочина на седалката: 435 мм
UNICRAFT
Цена 1 245.60 лв.
Работен стол UNICRAFT HS 1
Наклон на седалката: -4 до +10 ° Наклон на облегалката: -8 до +10 ° Височина на седалката: 690 – 930 мм Цвят: Черен Ширина на седалката: 460 мм Дълбочина на седалката: 435 мм
UNICRAFT
Цена 1 245.60 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички