Филтрирай
Цена
1558лв.1716лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Работни столове и лежанки

Работни столове и лежанки за сервизи — Коледжиков

Какво представляват? 

Важна част от работата на всеки сервизен техник е възможността да упражнява професията си в комфортни условия. Продължителното клекнало състояние натоварва физиката, а докосването на пода и оцапването с масло и други течности крие рискове за здравето. За да се избегнат тези рискове, са разработени специални работни столове и лежанки, които отговарят на потребностите на монтьорите. Те са изработени от качествени материали, може да регулирате височината им и наклона на облегалката. 

Сервизни лежанки 

Те са удобни, лесно се приплъзват под автомобилите и са специално създадени за автомонтьори. Дизайнът им позволява да ги съхранявате на малко място. 

Сервизните лежанки се произвеждат стомана или пластмаса и устойчиви на метеорологични въздействия материали. Това ги прави удачни за използване и на закрито, и на открито. Товароподемността им варира, а с помощта на малките им колела позиционирането им става бързо. 

В зависимост от модела може да бъдат снабдени със странични складови площи

Сервизни столове 

Столовете за работилници и сервизи може да бъдат с и без облегалка, с подлакътници или без тях. Височината им варира, като за удобство е предвидена възможност за регулиране на наклона на седалката и височината й. При избора на сервизен стол следва да обърнете внимание още на качеството на изработка, вложените материали и дълбочината на седалката. Максималното натоварване подсказва колко здрава е конструкцията. 

Защо да изберем магазин Коледжиков?

Стремим се да осигурим качествено сервизно оборудване на достъпна цена. За да отговорим на потребностите на своите клиенти, редовно допълваме продуктовия си асортимент. 

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички