PORTABLE WINCH

PORTABLE WINCH

Машини за полагане на кабели Portable Winch

Portable Winch е основана през 2003 година от Пиер Рой, Кристиан Пелетие и Тимъти Браун, които се занимават години наред с лесовъдство преди стартиране на компанията. Първият продукт е лебедка PCW5000, която е насочена към нуждите на лесничеите. Компанията започва развиване на международна търговия и взема участие в Elmia Wood - най-големия международен панаир в света! Това се отплаща с привличането на много нови дистрибутори в Европа и по света.

През 2008 г. настъпва нова ера за Portable Winch когато се премества в чисто нова сграда в индустриалния парк Fleurmont. Така си осигурява подходящо пространство за извършване на производствени и продажбени дейности за нарастващите клиенти. Екипът също се разширява, за да събере производствените, продажните, маркетинговите и изследователски дейности под един покрив. Компанията получава наградите за най-добър малък бизнес и за бизнес на годината от търговската камара на Fleurimont.

След дълъг процес на проектиране и тестване, леката лебедка, която ловците искат, вече е на разположение. PCW3000 се предлага на дилъри в повече от 25 страни. Разширяването на нови пазари по целия свят налага пред Portable Winch да стане по-ефективна. Компанията прилага ERP софтуер, за да управлява логистиката на инвентара, производството, поръчките и доставката. Марката участва и в съвместно разработване на машини за полагане на кабели при инсталация на косачки роботи.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички