MÜLLER PRO

MÜLLER PRO

Професионални машини MÜLLER PRO Maschinen

Компанията е специализирана в производство на градинска и горска техника за професионална употреба. Продуктовия каталог включва бензинови машини и оборудване с мощност от 6.5 до 15.0 конски сили. Логото на марката ще откриете върху:

  • Каналокопатели / тренчери;
  • Фрези за дънери (пънодробилки);
  • Дъмпери;
  • Дробилки за клони.

Имате множество задачи в градината, тогава изберете MÜLLER PRO Maschinen! Компанията предлага високоефективни и специализирани машини, които ще съкратят времето за работа, за да остане повече такова за удоволствие. Цялото производство в цеховете на производителя е подчинено на строг контрол и стриктно спазване на системите за качество. В богатия каталог от градинско и горско оборудване със сигурност ще откриете това, от което се нуждаете, при това на разумна цена. Нашата оферта е предназначена да Ви улесни в избора на професионална градинска техника, използвана в областта на градинарството, горското стопанство и управлението на площи. MÜLLER PRO е ориентирана както към професионалисти, така и към любители!

Професионална дробилка за клони MÜLLER PRO DGS1500, 15.0 к.с., 120 мм
Дробилка за дървесина и клони MÜLLER PRO DGS1500 е оборудвана с много здрав бензинов двигател марка LONCIN, с обем 420 см³. Благодарение на него...
MÜLLER PRO
Редовна цена 5 790.00 лв. Цена 4 390.00 лв.
  • -1 400.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички