Филтрирай
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
1890 лв. 17900 лв.

MÜLLER PRO

MÜLLER PRO

Професионални машини MÜLLER PRO Maschinen

Компанията е специализирана в производство на градинска и горска техника за професионална употреба. Продуктовия каталог включва бензинови машини и оборудване с мощност от 6.5 до 15.0 конски сили. Логото на марката ще откриете върху:

  • Каналокопатели / тренчери;
  • Фрези за дънери (пънодробилки);
  • Дъмпери;
  • Дробилки за клони.

Имате множество задачи в градината, тогава изберете MÜLLER PRO Maschinen! Компанията предлага високоефективни и специализирани машини, които ще съкратят времето за работа, за да остане повече такова за удоволствие. Цялото производство в цеховете на производителя е подчинено на строг контрол и стриктно спазване на системите за качество. В богатия каталог от градинско и горско оборудване със сигурност ще откриете това, от което се нуждаете, при това на разумна цена. Нашата оферта е предназначена да Ви улесни в избора на професионална градинска техника, използвана в областта на градинарството, горското стопанство и управлението на площи. MÜLLER PRO е ориентирана както към професионалисти, така и към любители!

Дъмпер MÜLLER PRO T25

Дъмпер MÜLLER PRO T25 разполага с бензинов двигател DUCAR - 5.5 к.с, 4 скорости за движение напред и 1 назад и има максимална товароподемност 300 кг.

MÜLLER PRO
Цена 3 330.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички