HÖRMANN

HÖRMANN

HÖRMANN - производител с история и традиции

В България групата HÖRMANN е добре позната като производител на врати. От основаването й през 1935 г. са произведени и доставени по света над 20 милиона врати. Компанията има 6000 служители в 40 специализирани завода в Европа, Северна Америка и Азия. Седалището й се намира в малкия град Щайнхаген в германската провинция Вестфалия. Hörmann има повече от 100 собствени представителства в над 40 държави и диструбитори в повече от 50 други държави.

Градински бараки и къщи за инструменти HÖRMANN

В магазини Коледжиков може да се запознаете с богатата гама градински бараки, къщи за инструменти и навеси за дърва HÖRMANN. Те могат да бъдат оформяни според индивидуалните предпочитания на клиентите и следователно - адаптирани към точните им потребности. 

С моредната система за съхранение HÖRMANN може да създадете перфектната къща за градински инструменти - в различни стилове, цветове, размери и с всичко необходимо за всичките ви принадлежности. Неподвластните на времето дизайн и материали на градинските бараки Hörmann се адаптират хармонично към всеки стил. Освен това са изработени по технология, щадяща околната среда. 

Предимства на градинските бараки HÖRMANN

✓ Лесен и бърз монтаж благодарение на максималната предварителна подготовка за сглобяване

✓ Висока степен на стабилност благодарение на стоманена рамкова конструкция и по-голяма от обичайната за пазара дебелина на ламарината

✓ Без остри ръбове и следователно изключително безопасни за деца

✓ Удобна за преминаване височина и широки врати

✓ Съобразени с Вашите изисквания за пространство: налични са 3 размера

✓ Включително алуминиева подова рамка без добавка в цената

✓ Разнообразен дизайн: като опция се предлагат всички цветове по RAL

✓ Максимален ред благодарение на практични принадлежности

✓ 20 години гаранция

✓ 100 % неутралност по отношение на климата

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички