ENOITALIA

ENOITALIA

Винарско оборудване ENOITALIA

Компанията ENOITALIA е основана през 60-те години на миналия век, позната тогава под името OFFICINA ARNO, като производител на винарско оборудване, предназначено за преработка на грозде, като съдове за съхраняване и кошови преси. През годините производството се разширява и ENOITALIA започва да произвежда и предлага помпи за вино и машини за бутилиране, което помага на компанията да придобие промишлени измерения.

Много от съдовете за вино, центробежните помпи и пресите за грозде, са патентовани продукти на марката, придобили успех и популярност на пазара. Професионализмът и уменията, придобити през годините, в допълнение към оборудването на съвременните машини с първокласно качество, позволяват на компанията днес да изпълнява всяка фаза на производство, като гарантира, че на всички пазари продуктите са с признатото "италианско" качество. Повече от 35 страни, в които присъства търговска мрежа, тя е израз на качеството в производството на винарско оборудване. Гамата от продукти на ENOITALIA е широка и предлага:

Оборудване за винарна ENOITALIA

През 2007 година, съвместно с Enotoscana Srl, компанията започва производство на съдове за вино от неръждаема стомана, създавайки партньорство, което повишава реномето на компанията. Дойде ли това време от годината, когато лозите се берат, а гроздето се подготвя за ферментация, за да се получи от неговия сок вино, винарско оборудване ENOITALIA ще ви помогне във всеки един етап от процеса. Ще съберете реколтата, с роначка ще отделите гроздето от чепката, с мелачка ще спукате гроздовата ципа и с кошова преса ще изстискате сока. Сладката течност ще поставите в съд за ферментация, а след като тя се преобразува във вино ще го филтрирате и бутилирате, както подобава.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички