Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
435лв.3540лв.

ENOITALIA

ENOITALIA

Винарско оборудване ENOITALIA

Компанията ENOITALIA е основана през 60-те години на миналия век, позната тогава под името OFFICINA ARNO, като производител на винарско оборудване, предназначено за преработка на грозде, като съдове за съхраняване и кошови преси. През годините производството се разширява и ENOITALIA започва да произвежда и предлага помпи за вино и машини за бутилиране, което помага на компанията да придобие промишлени измерения.

Много от съдовете за вино, центробежните помпи и пресите за грозде, са патентовани продукти на марката, придобили успех и популярност на пазара. Професионализмът и уменията, придобити през годините, в допълнение към оборудването на съвременните машини с първокласно качество, позволяват на компанията днес да изпълнява всяка фаза на производство, като гарантира, че на всички пазари продуктите са с признатото "италианско" качество. Повече от 35 страни, в които присъства търговска мрежа, тя е израз на качеството в производството на винарско оборудване. Гамата от продукти на ENOITALIA е широка и предлага:

Оборудване за винарна ENOITALIA

През 2007 година, съвместно с Enotoscana Srl, компанията започва производство на съдове за вино от неръждаема стомана, създавайки партньорство, което повишава реномето на компанията. Дойде ли това време от годината, когато лозите се берат, а гроздето се подготвя за ферментация, за да се получи от неговия сок вино, винарско оборудване ENOITALIA ще ви помогне във всеки един етап от процеса. Ще съберете реколтата, с роначка ще отделите гроздето от чепката, с мелачка ще спукате гроздовата ципа и с кошова преса ще изстискате сока. Сладката течност ще поставите в съд за ферментация, а след като тя се преобразува във вино ще го филтрирате и бутилирате, както подобава.

Електрическа гроздомелачка ронкачка ENOITALIA ENO 3M

ENOITALIA ENO 3M е гроздомелачка с отделяне на чепките, която предлага производителност от 1000 до 1200 кг в час. Машината е снабдена с електродвигател с мощност 750W и 220-милиметров вал.

ENOITALIA
Цена 882.00 лв.
Електрическа гроздомелачка ронкачка ENOITALIA ENO 3 INOX

ENO 3 INOX е гроздомелачка ронкачка на италианската марка ENOITALIA, изработена от неръждаема стомана и с функция отделяне на чепките. С него ще постигате производителност 1000-1200 кг/ч.

ENOITALIA
Цена 1 134.00 лв.
Електрическа гроздомелачка ронкачка с помпа ENOITALIA ARNO 15

ENOITALIA ARNO 15 е качествена италианска гроздомелачка ронкачка с помпа и функция отделяне на чепките от гроздето. С нея ще може да постигнете производителност от 2000 кг на час.

ENOITALIA
Цена 1 452.00 лв.
Електрическа гроздомелачка ронкачка ENOITALIA JOLLY 20 AR INOX

ENOITALIA JOLLY 20 AR INOX е гроздомелачка ронкачка с помпа и функция отделяне на чепките от гроздето, с която може да обработвате до 2300 кг на час. Тя е оборудвана с гумен валяк и кошница от неръждаема стомана.

ENOITALIA
Цена 3 540.00 лв.
Електрическа гроздомелачка ронкачка с помпа ENOITALIA JOLLY 30 AR

ENOITALIA JOLLY 30 AR е мощна и производителна гроздомелачка ронкачка с помпа и функция отделяне на чепките от гроздето. Тя се задвижва от двигател с мощност 1800W и има капацитет да преработи до 3300 кг/ч.

ENOITALIA
Цена 3 540.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички