Стартира кампанията Капачки за Бъдеще vol. 13

Публикувано: 2023-10-02 10:56:53
Категории: Новини Rss feed

кампания капачки за бъдеще

Тази неделя, 1 октомври, стартира кампанията Капачки за Бъдеще vol. 13, която продължава до 21 октомври и обединява усилията на граждани от цялата страна. Със събраните средства от нея ще бъде закупена още една детска линейка. Екипът на магазин Коледжиков в София успешно предаде всички капачки, събирани през последните месеци от граждани в района на Студентски град, Дианабад, Витоша и др. Използваме случая да им благодарим и да ги окуражим да продължават да бъдат единни в името на едно по-добро настояще и бъдеще.

капачки за бъдеще магазин Коледжиков София

Следващите дати в рамките на Капачки за Бъдеще vol. 13 са:

варна магазин коледжиков сърце за капачки

7 октомври - Велико Търново, Велинград, Горна Оряховица, Дулово, Ловеч и Лясковец, Пазарджик, Перник, Плевен, Сливен, Троян, Хасково, Шумен и Ямбол
8 октомври - Бургас
14 октомври - Благоевград, Видин, Кюстендил, Силистра
15 октомври - Стара Загора
21 октомври - Монтана, Русе, Търговище

Вчера на площад Батенберг, между Двореца и Партийния дом, бяха събрани над 24 хил. лв. дарения само от дарителските урни. Освен с пари, може да подкрепите благотворителната кампания с капачки и кенчета. Повече за организацията по събирането им може да прочетете тук.

Днес искаме да отправим специални благодарности и на варненци. Оказва се, че сърцето на Аз вярвам и помагам пред магазин Коледжиков на ул. “Васил Петлешков” №12 е едно от най-предпочитаните места за събиране на капачки за рециклиране в Морската столица. Продължавайте все така!

От екипа на Коледжиков

Материалите в блога на онлайн магазин Коледжиков са продукт на съвместните усилия на екипа, който се състои от копирайтър и търговци с дългогодишен опит и образование в сферата на инженерните науки, градинската техника, винарското оборудване, строителството и др. В подготовката им участие взимат и нашите сервизни техници с ценни съвети и насоки за правилна екслоатация на машините.

Споделете това съдържание