Segway Navimow i108e с отличие за иновация на Агра 2024

Публикувано: 2024-02-23 09:50:12
Категории: Новини Rss feed

Пловдивски панаир 2024

Годината започва вълнуващо за най-новия ни продукт в сферата на косенето с изкуствен интелект и без ограничителни кабели. Segway Navimow i108e и цялата серия H не останаха незабелязани от специалистите и грабнаха отличие за иновация на Международния панаир Пловдив 2024. 

Новото поколение косачки роботи серия i се позиционира като модерно решение за поддръжка на площи до 800 кв. метра. В отличие от него серията H предлага роботи за косене, подходящи за терени до 3000 кв. метра. 

Segway Navimow i108e позволява само с няколко докосвания да зададете виртуални граници, да маркирате забранени зони и да начертаете безопасните площи за косене. Можете да създадете предварително зададен график за косене на всяка желана зона, както ви е удобно.

Новата и подобрена функция за подпомагане на картографирането, базирана на AI (Изкуствен интелект), идентифицира краищата на вашата тревна площ по време на картографирането и автоматично навигира и картографира цялата работна зона.

Segway Navimow i108e е и с вграден VisionFence. Широкоъгълната камера със 140-градусово зрително поле осигурява по-добър диапазон на видимост, а вградените AI алгоритми разграничават тревата от други обикновени обекти.

Повече за роботите за косене без ограничителен кабел Segway Navimow може да научите на официалната страница на Navimow Bulgaria


диплома за иновация за косачка робот без ограничителен кабел Segway Navimow i108e


Ако искате да видите на живо косачките роботи Segway Navimow, все още имате време да посетите Пловдивския панаир. До 24 февруари включително ще сме на Ваше разположение, за да Ви разкажем подробно за възможностите им. 

Очакваме Ви! 

От екипа на Коледжиков

Материалите в блога на онлайн магазин Коледжиков са продукт на съвместните усилия на екипа, който се състои от копирайтър и търговци с дългогодишен опит и образование в сферата на инженерните науки, градинската техника, винарското оборудване, строителството и др. В подготовката им участие взимат и нашите сервизни техници с ценни съвети и насоки за правилна екслоатация на машините.

Споделете това съдържание