Коледжиков Ви очаква на Винария 2024

Публикувано: 2024-02-20 09:50:28
Категории: Новини Rss feed

Коледжиков на Винария 2024

Искате ли да се запознаете от първа ръка с едни от най-вълнуващите ни продукти? Елате ни на гости на Винария 2024 в Пловдив от 20 до 24 февруари включително! Ще се радваме да Ви разкажем за новостите тази година и възможностите да ескалирате своя бизнес.  

Можете да ни откриете на щанд L1 в палата 11. 


Какво да очаквате?


На щанда ни ще получите подробна информация за най-новата косачка робот на Segway - e108i. Тя е перфектният избор за дворове до 800 кв. метра и предлага още по-усъвършенствана технология. Не изисква полагането на ограничителен кабел и може да я управлявате дистанционно от смартфона си. Освен за Segway e108i и четирите Segway косачки серия H, от нас може да получите консултация и относно всички други производители на роботи за косене, които предлагаме в магазините ни - Gardena, Greenworks, Husqvarna, Ryobi, Stihl и т.н. и техните модели. 

На Винария 2024 сме взели със себе си и вълнуващи машини на Grillo, Etesia, Seco и IML. Всяка една от тези марки вече е добре позната на професионалистите из цял свят. Готови сме да Ви представим тяхното портфолио и топ решенията им за успех в бизнеса. 


Иновациите в техниката са наша страст. Елате на Винария 2024 и ще ги споделим с вас! 


Очакваме Ви!

От екипа на Коледжиков

Материалите в блога на онлайн магазин Коледжиков са продукт на съвместните усилия на екипа, който се състои от копирайтър и търговци с дългогодишен опит и образование в сферата на инженерните науки, градинската техника, винарското оборудване, строителството и др. В подготовката им участие взимат и нашите сервизни техници с ценни съвети и насоки за правилна екслоатация на машините.

Споделете това съдържание