Фирма "Коледжиков" предлага няколко възможности за получаване на направена поръчка:

  • Доставка с куриер

Работим с всички куриерски компании, обслужващи територията на страната. Цената на доставката зависи от тарифния план на избрания от клиента куриер.

  • Взимане от наш физически магазин

Може да вземете своята поръчка от нашите магазини в София и Варна. Адресите им може да видите в “Контакти и Магазини”.

  • Доставка с наш транспорт

В някои случаи може да осигурим наш транспорт до посочен от Вас адрес. За допълнителна информация се свържете с наш търговски представител на посочените в сайта данни за контакт.

Срок за доставка

Стандартният срок за доставяне на потвърдена поръчка е от 1 до 3 работни дни. Изключение правят случаите, в които е необходим внос на желаните продукти от чужбина. Тогава срокът за доставка се удължава до 30 работни дни от деня на потвърждаване на поръчката, ако не е уговорен друг между Потребителя и Търговеца. 

Безплатна доставка

Получавате безплатна доставка при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел „Винарско оборудване” и тези в промоция.

Важно: Поръчки на стойност над 1000 лв. - те следва да се платят по банков път. Ако Клиентът предпочита наложен платеж, стойността на доставката се поема от него. Допълнителна информация за крайната сума за плащане може да се получи от консултант на магазин "Коледжиков".

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички