NILFISK MC 5M, MC 6P и MC 7P - водоструйки, създадени за професионалисти

Публикувано: 2020-02-24 09:44:14
Категории: Водоструйки и пароструйки Rss feed , Полезни съвети и ревюта Rss feed , Почистващи машини Rss feed

В продуктовата гама почистващи машини на датската компания NILFISK има разнообразие от водоструйки, като особено внимание за професионалистите представляват машините от сериите - MC 5M, MC 6P и MC 7P

Те са произведени, за да оправдаят и дори да надхвърлят изискванията и очакванията на потребителите. Мисията на NILFISK е да намали крайната цена на почистването и в тази насока е въвела следните подобрения, които ще ви представим нагледно.

Практичност и улеснено използване

Сериите MC в лицето на водоструйките за професионалисти 5M, 6P и 7P са интуитивни и лесни за използване. Съкратено е времето, необходимо за монтаж, подготовка или обучение. 

Ергономичност и лесно управление

Приоритет за датската компания е влагането на възможно най-малко усилия в процеса на чистене. Системата за измиване намалява умората у оператора и е лесна за употреба. Транспортът и съхранението на водоструйките са оптимизирани, за да пестят време и пространство.

Здравина и издръжливост

Използването на качествени материали и производствените стандарти на NILSFISK гарантират, че серията водоструйки MC е добре конструирана за дългосрочна употреба, дори при натоварено и често използване. 

Освен това водоструйните машини са разработени внимателно, за да предложат максимален комфорт и лесно съхранение: 

  • Захранващият кабел може бързо и лесно да се навие около куките
  • Наличието на макара за навиване на нагнетателния маркуч прави съхранението му лесно и просто, а също така го предпазва и от повреди.
  • Има специално приспособено място за поставяне на два вида струйници, където се захващат здраво, за да се предотврати падането им по време на транспортиране.
  • Сгъваема транспортна ръкохватка намалява необходимостта от голямо пространство за съхранение

Водоструйките NILFISK от серията MC, с изключение на някои модели, притежават дозираща система с два резервоара за детергент (почистващводоструйка препарат). По желание потребителят може да постави два различни химически препарата, в зависимост от желания начин на почистване.

NILFISK MC 5M е вашият най-гъвкав партньор

MC 5M е серия водоструйни машини от средния клас. Тя се характеризира със здравина и опростена конструкция. Подходяща е за използване в селското стопанство, промишлеността, строителството и автомобилното обслужването. 

Водоструйките от средния клас на NILFISK са оборудвани с помпа и три издръжливи керамични буталa за интензивна употреба. Изискването за голямо място за съхранение намалява значително, благодарение на сгъваемата му, но здрава транспортна ръкохватка. 

Тази серия водоструйни машини на NILFISK съчетава несравнимо ниво на мобилност и лекота на използване с ненадмината здравина и оптимална концепция за обслужване. Погледнете например модела NILFISK MC 5M-225/910 PE PLUS - той е задвижван от мощен едноцилиндров двигател HONDA и е с мощност 9 к.с. 

водоструйкаМоже да работи с вода с температура до 60 градуса и се стартира ръчно. Върви с маркуч с дължина 10 метра и дебелина 6 мм. Минималният дебит на водата на NILFISK MC 5M-225/910 PE PLUS е 840 л/час, а максималният - 910 л/час. С тази бензинова водоструйка на достъпна цена ще постигате професионални резултати. 

На свой ред водоструйката NILFISK MC 5M-200/1000 PAXT използва трифазна електрическа енергия. Тя е с мощност 6100W и е с дебит 1000 л/час. Работното й налягане е 200 бара. Работи с вода с температура до 80 градуса, което я прави подходяща за почистване на по-издръжливи петна. 

Дължината на мрежовия й кабел е 5 метра, а на работния маркуч - 15 метра. NILFISK MC 5M-200/1000 PAXT ще отговори на очакванията и на най-взискателните потребители. 

NILFISK MC 6P предлага висока производителност, дълъг живот и голяма удобство при работа

MC 6P е серия машини за почистване чрез силна водна струя от премиум класа. Може да работи със студена вода и се характеризира с надежден и здрав корпус. Моделите от серията са оборудвани с помпа NA6, предлагаща отлична издръжливост, благодарение на четирите ѝ керамични бутала. 

Всяка една водоструйка за професионална употреба от този клас съчетава дълъг експлоатационен живот, висока ефективност на почистване и оптимална ергономичност. Има възможност да се захранва с вода с температура до 80°C, като по този начин способността на измиване се умножава.

NILFISK MC 6P е най-широкообхватната и конкурентна гама от висококачествени водоструйки, предназначени за промишлеността, селското стопанство,водоструйка корабоплаването, транспортния сектор и  хранителната индустрия. Моделът NILFISK MC 6P-200/1100 FAXT  се отличава с дебит 1100 л/час, два вградени резервоари за почистващ препарат с вместимост 2 литра

Снабден е с автоматичен старт и стоп за удобство на оператора. Малко по-мощната водоструйка NILFISK MC 6P-250/1100 FA създава впечатляващо налягане - 250 бара, с което може да си гарантирате премахване на още по-упорити замърсявания. 

Този модел е оборудван с регулируема дръжка и кука за съхранение на кабела. Специална защитна система предпазва от непредвидени ситуации. 

NILFISK MC 7P е със завидно индустриално качество и усилена конструкция

MC 7P е специално разработена серия водоструйни машини с надеждна помпа C3, 4 керамични бутала,  оптимална концепция за обслужване и нискооборотен трифазен електродвигател. Използва се в различни сфери на производството, железопътната промишленост, селското стопанство, корабната индустрия, в автотранспортния сектор и хранително-вкусовата промишленост. 

При този модел водоструйки се позволява подаване на гореща вода с температура до 85°C. Някои разновидности притежават система FA (Flow Activated Control System), която подобрява комфорта и управлението на машината като предпазва всички части и уплътнения от прекомерно налягане по време на работа.  

Професионалната водоструйка NILFISK MC 7P-195/1280 FA например е с мощност 8000W и е с дебитводоструйка1280 л/час. Работното й налягане е 195 бара и разполага с два вградени резервоара за почистващ препарат. Ръкохватката й е регулируема и сгъваема. Снабдена е със система за автоматично изключване на помпата

За силно замърсени повърхности подходяща е и водоструйната машина NILFISK MC 7P-195/1280 FBFA. Тя се характеризира със същата мощност и дебит и се захранва с трифазно електричество. Подходяща е за работа с вода с температура до 85 градуса и е снабдена със системи за безопасност. 

Защо да изберем водоструйките на NILFISK?

NILFISK е компания, която се занимава от дълги години с разработването на различни почистващи машини. В продуктовото й портфолио присъстват не само професионални водоструйки. 

Заслужават внимание и другите й продукти, които се отличават с добър дизайн, ергономичност, надеждност и добра производителност. Всяка една машина е проектирана да отговори на нуждите на широк кръг потребители

В асортимента на NILFISK ще откриете - прахосмукачки, водоструйки, стъклочистачки, парочистачки, екстрактори, метачни и подопочистващи машини. 

 



Полезно четиво:

Как да изберете точната водоструйка за вашите нужди?

Основни критерии при избор на генератор за ток

Хидрофорни помпи и тяхното място в нашия живот

От екипа на Коледжиков

Материалите в блога на онлайн магазин Коледжиков са продукт на съвместните усилия на екипа, който се състои от копирайтър и търговци с дългогодишен опит и образование в сферата на инженерните науки, градинската техника, винарското оборудване, строителството и др. В подготовката им участие взимат и нашите сервизни техници с ценни съвети и насоки за правилна екслоатация на машините.

Споделете това съдържание