BILLY GOAT DL1801VE е мощен листосъбирач за професионална употреба

Публикувано: 2019-03-04 09:29:53
Категории: Листосъбирачи и духалки за листа Rss feed , Полезни съвети и ревюта Rss feed

Широката гама от листосъбирачи на BILLY GOAT предлага най-доброто решение за събиране на опадали листа за всеки професионалист. Марката предлага различни размери машини за почистване, които са подходящи за средни и големи общински и изпълнители. Те биват прикачни и на колела за по-лесно придвижване.

Листосъбирачите BILLY GOAT бързо ще почистят огромно количество отпадък навсякъде, където е необходимо. Всички машини за събиране на листа на марката разполагат с двойна система за раздробяване с острие Piranha, за да раздробяват отпадъците до ситен мулч. 

По този начин обемът на отпадъците се намалява значително, което улеснява съхранението и транспорта. Шумата ще заема по-малко място в камиона или ремаркето, което означава, че вече ще трябва да го изпразвате по-рядко, а това пък от своя страна спестява много време, а знаем и че времето е пари. 

Също така при раздробяване само на органични отломки, мулчът може да се използва за наторяване на градини и цветни лехи, както и за подобряване на качеството на почвата.

Събирайте листа и шума бързо и лесно с BILLY GOAT DL1801VE!

Вакуум машина за листа BILLY GOAT DL1801VE е с отлична комбинация от мощност и размери. Всмукването на листа с него става с висока скорост. Има производителност до 6300 кубични метра в час, така че ще почиствате огромно количество площ за минимално време.

Двигателят, с който е снабдена тази вакуум машина за събиране на листа, е BRIGGS & STRATTON VANGUARD. Работният му обем е 570 кубични сантиметра и разполага с 18 конски сили.

За удобство на оператора вакуум машината за листа BILLY GOAT DL1801VE е оборудвана с електрически стартер, улесняващ започването на процеса по почистван. Той спестява трудоемкото теглене на въжето за стартиране на машината.

Листосъбирачът разполага със здраво и закалено, режещо колело с диаметър 40 сантиметра с 8 точки на рязане и стоманена конструкция, за максимална мощност на засмукване.

Производителността на BILLY GOAT DL1801VE се равнява на 6300 куб. метра на час. Това голямо число позволява да вършите работата си много по-бързо.

Прозрачният маркуч на този листосъбирач ви позволява визуално да следите процеса на събиране и вътрешността му, за да може да отстраните всяко запушване на мига. Смукателният маркуч е с диаметър 25 сантиметра и с дължина 3 метра, което помага при събиране на купища листа. 

Разполагате и с превключвател за бързо освобождаване на маркуча с предпазна блокировка. Ако все още не сте решили дали да се спрете на вакуум машина за събиране на листа BILLY GOAT DL1801VE, разгледайте и някои от другите ни предложения.

Предимства на прикачния събирач

BILLY GOAT DL1801VE е професионален събирач на листа, който е снабден с редица иновативни решения, за да постига отлична производителност според най-високите изисквания на съвременния потребител. 

Специална режеща система с нож Piranha 

Машината работи с назъбени остриета, които издържат на максимално натоварване и намаляват от остатъчните материали до 12:1

Превключвател за аварийно изключване на листосъбирача

С помощта на този механизъм си гарантирате безопасна работа по всяко едно време. 

Прозрачен гъвкав маркуч

Маркучът на BILLY GOAT DL1801VE умишлено е прозрачен. По този начин проследявате своевременно образуването на запушвания, които може да доведат до излизане на машината от строя. 

Сфери на приложение

Професионалните листосъбирачи на BILLY GOAT са създадени да отговорят на потребностите на средни и големи общини, бизнеса и всеки, който притежава голяма тревна площ. Те са предпочитани за поддръжка на големи градини, спортни площадки, паркове, голф игрища, тротоари, алеи и др. 

Машините се отличават със издръжлив корпус, стоманено работно колело, перфектно наточени режещи механизми и превъзходна всмукателна мощност. Те може да бъдат използвани с различни аксесоари според случая. 

Една от допълнителните ползи на професионалните листосъбирачи е, че с тяхна помощ може да превръщате натрупалата се шума в мулч, който представлява ценен източник на хранителни вещества за почвата

Важно: Повечето модели на пазара е препоръчително да бъдат използвани от двама оператори с оглед спецификите им и необходимостта да бъдат спазвани правилата за безопасна експлоатация. Работата с прикачен листосъбирач не изисква специални умения и познания, но изисква внимание и привикване с механизма на функциониране. 

Защо да изберете BILLY GOAT? 

BOLLY GOAT е американска компания, създадена през 1967 г. Има репутацията на водещ производител на специализирани машини за обработка на тревни площи, събиране на листа и др. От 2015 г. е част от Briggs & Stratton, LLC. 

Алтернативни решения 

В магазин Коледжиков предлагаме богат избор на прикачни и професионални листосъбирачи на производители, които са утвърдени на пазара - AGRINOVA, CARAVAGGI, MTD, NEGRI и PERUZZO. Машините на BILLY GOAT са с американски дизайн и технология на работа. 

Прикачните листосъбирачи на MTD са с немско качество, предлагат се с различна товароносимост, производителност и са отличен прикачен инвентар към трактор. Спестяват време и усилия. 

AGRINOVA е италианска марка за градинска техника, която от години разработва листосъбирачи за професионална употреба. Моделите й са проектирани да бъдат прикачени към ремарке или камион. Намират приложение в паркове, обществени градини и горски стопанства. 

Задвижват се от качествени двигатели с варираща мощност. В магазина ни ще откриете професионални вакуум машини и на друг италиански производител - CARAVAGGI. Може да изберете с какъв бензинов двигател да бъдат. Те са снабдени с огъващ се шланг, пригодени са за прикачване към каросерията на камион или ремарке и впечатляват с производителността си

Не на последно място внимание заслужават още две италиански марки, специализирани в изработката на т.нар. професионални прахосмукачки за листаPERUZZO и NEGRI. Машините им се използват от професионалисти в озеленителния сектор и общините, които имат добра система за поддръжка на публичното пространство

Може да бъдат прикачени към товарно превозно средство и издържат на ежедневно и продължително натоварване. Предвид разнообразието от професионални и прикачни листосъбирачи на пазара, може да ви е трудно да направите избор на конкретен модел. 

Не се колебайте да се свържете с нашите търговски консултанти. Те ще ви информират за предимствата и недостатъците на всяка машина, за да закупите модел, който отговаря на вашите изисквания. В магазини Коледжиков ще получите освен консултация, първоначален инструктаж и гаранционно и извънгаранционно обслужване



Може би се интересувате още от: 

Въздуходувката: Полезни приложения в градината и бита

Как да изберем духалка за листа

От екипа на Коледжиков

Материалите в блога на онлайн магазин Коледжиков са продукт на съвместните усилия на екипа, който се състои от копирайтър и търговци с дългогодишен опит и образование в сферата на инженерните науки, градинската техника, винарското оборудване, строителството и др. В подготовката им участие взимат и нашите сервизни техници с ценни съвети и насоки за правилна екслоатация на машините.

Споделете това съдържание