Безплатна доставка над 250.00 лв | Лесно връщане на продукти до 30 дни | Свържи се с нас: 02 920 1002
BGN
  • USD
  • BGN
Филтри

Категории

Видове резервоари за съхранение на дизелово гориво


Дата: 2019-08-28

 

 

Сред видовете резервоари за съхранение на дизелово гориво има два основни типа - надземни и подземни резервоари.

Надземни резервоари за гориво са доста популярни поради по-ниските си дългосрочни разходи за поддръжка. Тези горивни резервоари са по-изгодни за инсталиране в сравнение с подземните, тъй като не е необходимо да харчите средства за дълбоко изкопаване, бетониране на стени и настилка 

Резервоари за дизелово гориво за надземно разполагане предлагат по-лесно обслужване в сравнение с подземните. Можете лесно да ги проверите за течове и са по-достъпни за ремонт. Това е и причината надземни резервоари за гориво да се предпочитат за съхранение на горива и химикали.

При подземни резервоар за съхранение най-малко 10 % от обема им остава под земята. Такива резервоари, които се използват за съхраняване на опасни материали или горива, са регулирани и трябва да имат регистрация в EPA.
Тези резервоари са подходящи за хора, които искат да увеличат пространството и / или стойността на своето имущество. Подземни резервоари за съхранение могат да бъдат поставени под тревни площи и алеи, където не се виждат. Може да се каже, че тези видове резервоари са по-безопасни, тъй като шансът за експлозия е много малък. При използването на подземни резервоари обаче се увеличава вероятността от течове, както и вероятността от генериране на замърсяване, тъй като те не могат да се проверяват често.

 

Предимства на използването на резервоари за съхранение на гориво


Ако вашият бизнес изисква безопасно съхранение на дизелово гориво и други запалими течности, тогава е важно да използвате резервоар за промишлено съхранение на гориво. Резервоари за съхранение на дизелово гориво са стандартно сертифицирани съдове, които осигуряват безопасно съхранение на на този вид запалима течност. Ограничават изпарителните емисии, както и предотвратяват изтичането на гориво.
Тези резервоари за съхранение са произведени и проектирани така, че да отговарят на индустриалните стандарти, което ги прави ефикасна и надеждна опция за посрещане на Вашите нужди за съхранение на дизелово гориво. Използването на резервоари за промишлено съхранение на гориво предлага няколко предимства, които са изброени по-долу:

Ефективност на разходите
Използването на резервоар за съхранение на дизелово гориво е рентабилно, тъй като Вашият персонал не трябва да напуска работната площадка или обект, за да зарежда оборудването или превозните средства. Това спестява както пари, така и време, което иначе се изразходва за зареждане на гориво от Вашите запаси. Тези резервоари са с голям капацитет, над 50 000 литра, което Ви позволява да съхранявате дизелово гориво в съответствие с необходимото Ви количество седмично или ежедневно.

Разнообразие
Има различни видове резервоари за съхранение на гориво, от които можете да избирате. Основните видове са - надземни и подземни резервоари за съхранение на гориво. Тези видове вече бяха разгледани по-горе.

Друг вид резервоар за съхранение на гориво е - двустенен резервоар. Този тип резервоар се използва широко поради неговата издръжливост. Има двойни стоманени стени, предотвратяващи разливането на съдържащото се в него вещество. Капацитетът за съхранение на двустенни резервоари обикновено е между 1000 и 150 000 литра.

Промишлените резервоари за съхранение на гориво се инсталират лесно. Някои от тях са преносими, за да позволят лесно транспортиране на гориво, където и когато Ви е необходимо.

 

Резервоари за съхранение на дизелово гориво COSMEK

 Резервоар с диспенсър за самообслужване и басейн

 Резервоар с басейн и електрическа помпа за   дизелово гориво

 

 Двустенен резервоар за дизелово   гориво

 Резервоар за дизелово гориво с басейн 

 Резервоар с ръчна помпа за дизелово гориво и басейн 

 Двустенен подземен резервоар за   дизелово гориво

 Двустенен надземен резервоар за дизелово гориво  Преносим резервоар за дизелово гориво  Полиетиленов резервоар за дизелово   гориво

 

Линк към категорията за информация и закупуване на горивен резервоар COSMEK


Нови продукти

Мотофреза

Мотофреза STIHL MH 700

-3%
Цена:Цена: 1,760.55 лв.
Каталожна цена:Цена: 1,815.00 лв.

Най-продавани

Газов калорифер

Газов калорифер RAIDER RD-GH15 - 15000 W

-10%
Цена:Цена: 168.30 лв.
Каталожна цена:Цена: 187.00 лв.

Нашите партньори

      

Коледжиков ЕООД
BG103000896
Адрес на регистрация: гр. Варна, ул. Васил Петлешков 12 (До Технически университет Варна и 10-ти пощенски клон)
Адрес за кореспонденция:
гр. Варна, ул. Васил Петлешков 12 (До Технически университет Варна и 10-ти пощенски клон), п.к. 171
Email: office@kol-bg.com
Тел: 052 303 590 ; 02 920 1002 ; 0888 526 133

Върни До Горе