Безплатна доставка над 250.00 лв | Лесно връщане на продукти до 30 дни | Свържи се с нас: 02 920 1002
BGN
  • USD
  • BGN
Филтри

Категории

Машини за пелети NEGRI


Дата: 2019-08-19

 

 

http://www.koledzhikov.bg/category/549/mashini-za-peleti.html

Машина за пелети превръща различни суровини във високоефективно гориво. Нещо повече, превръщането на суровината в по-малки енергийни форми улеснява транспортирането, съхранението и използването им през останалата част от техния живот. Бъдещето на биомасата се развива непрекъснато. Гориво от биомаса би искало постепенно да замени традиционното гориво. Освен това една машина за дървесни пелети Ви предоставя и шанс да започнете нов бизнес. 


Така машина за производство на пелети става все по-важна за нашия живот и индустрията. Мелница за дървесни пелети може да обработва много видове суровини независимо от големината им, а размерът на малките пелети може да бъде определен в зависимост от настройките на машината.


Независимо дали става въпрос за килограми на час или тонове на час, можете да разчитате по всяко време на пелетизатори NEGRI.


Професионални машини за пелети NEGRI са предназначени за производителите на пелети, за да могат лесно да превръщат отпадъчните био материали в екологично и икономично гориво с висока калоричност, както и за храна за животни, стръв за риба и други. Най-често срещаните суровини за производство на пелети са дървени стърготини, слънчогледови люспи, сено, слама, листа, трева, заешка тор, царевица, отпадъци от почистване на зърнени култури и други материали, чиито физико-механични свойства позволяват слепяне.


Машина за гранулиране, наричана още пелетизатор може да се използва с дробилки NEGRI за производство на екологично чисто гориво от отпадъчни материали.


Специалната изработка и патентована система за пресоване позволяват производство на пелети дори от материали с по-висока влажност, без да се запушва матрицата. Всеки субстрат, който не надвишава 15-20 % коефициент на влага, може да се използва за производството на пелети. За производството на качествени пелети производителят определя коефициент на влага 10 - 12%. Непрекъснатият контрол на скоростта на захранващия поток осигурява високо качество на пелети от различни видове материали. По-висока матрица (26 мм) може да бъде заменена за по-лесна обработка на по-малко кохезивни материали.


Всички машини за пелети NEGRI са произведени в Европа, с европейски части, гарантиращи високо качество и постоянна наличност на резервни части.


Здравата конструкция на пелетизатори NEGRI, заедно с използването на първокласни материали по време на производство им ги прави устойчиви на механични повреди дори при постоянно натоварване с максимална работна мощност, като по този начин гарантира дълъг експлоатационен живот с минимални разходи за обслужване.

Машини за пелети могат да бъдат оборудвани с бункер с голям обем, което допринася за повишена производителност на работата. Лесният и бърз достъп до работното оборудване на машини за пелети NEGRI гарантира безпроблемно почистване и поддръжка на машината. Стоманените части са с най-доброто прахово покритие и са поцинковани.


Клиентите, които избраха пелетизатори NEGRI могат да се гордеят с тях, благодарение на високата им полезна дейност, перфектен дизайн и 100 % надеждност.

 


Нови продукти

Мотофреза

Мотофреза STIHL MH 700

-3%
Цена:Цена: 1,760.55 лв.
Каталожна цена:Цена: 1,815.00 лв.

Най-продавани

Газов калорифер

Газов калорифер RAIDER RD-GH15 - 15000 W

-10%
Цена:Цена: 168.30 лв.
Каталожна цена:Цена: 187.00 лв.

Нашите партньори

      

Коледжиков ЕООД
BG103000896
Адрес на регистрация: гр. Варна, ул. Васил Петлешков 12 (До Технически университет Варна и 10-ти пощенски клон)
Адрес за кореспонденция:
гр. Варна, ул. Васил Петлешков 12 (До Технически университет Варна и 10-ти пощенски клон), п.к. 171
Email: office@kol-bg.com
Тел: 052 303 590 ; 02 920 1002 ; 0888 526 133

Върни До Горе