Филтрирай

Хидравлични подемници

Хидравлични подемници на Топ Цени — Коледжиков

Подемник за успешен автосервиз

Хидравличните подемници са класика в областта на оборудването за всеки автосервиз. Здравите подемни устройства, които се задвижват от хидравличен агрегат, са подходящи за почти всички работи по ремонт и поддръжка на превозните средства и могат лесно да поберат дори такива с по-обемни габарити.

Хидравлични подемници - техните предимства:

  • Устойчиви са на износване;
  • Голяма подемна мощност;
  • Издръжливост на продължително натоварване;
  • Ниска консумация на електроенергия, въпреки голямото натоварване;
  • Предлагат оптимална безопасност по време на работа за потребителя и превозните средства.

Хидравличен подемник закупен от koledzhikov.bg гарантира дългосрочни резултати

Моторът на един хидравличен подемник се използва само по време на процеса на повдигане. Това може да спести много енергия при честа употреба. В допълнение, компонентите на тази машина са много здрави и изключително устойчиви на износване. Благодарение на множество механизми за безопасност дават сигурност по време на работа.

В богатата ни гама от хидравлични подемници ще намерите многобройни платформи с 2 и 4 повдигащи колони, подходящи за голямо разнообразие от приложения. В нашата професионална серия ще намерите още и ножични подемници със здрава конструкция, които са идеални за ежедневна употреба. Нашата гама подемници включва отлично оборудвани устройства с различни екстри, които са подходящи за специални задачи и промишлени приложения. SEALEY, STARLINE, TROMMELBERG, WEBER, AIRPRESS, AUTOKELLY, PROFITOOL, RAVAGLIOLI.

Няма намерени продукти по зададените параметри!

Не откриваш това, което търсиш? Пиши ни:

Потърсете отново

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички