Филтрирай по:
Цена
16 лв. 1200 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Крикове

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 52 артикул(а)
Хидравличен крик RAIDER RD-TJ01

Хидравличен крик за повдигане на автомобил RAIDER RD-TJ01 е предназначен за домашния, хоби майстор, за да му помогне в процеса на ремонт или обслужване на моторно превозно средство.

RAIDER
Редовна цена 45.00 лв. -10% Цена 40.50 лв.
  • -10%
Брой:
Автомобилен крик RAIDER

Kрик тип "жаба" RAIDER е идеалното допълнение за всеки автомобилен комплект инструменти и за моментите, в които имате аварийна ситуация с някоя гума.

RAIDER
Редовна цена 19.00 лв. -10% Цена 17.10 лв.
  • -10%
Брой:
Нископрофилен хидравличен крик бутилка RAIDER RD-HB20L

Хидравличен подемен крик RAIDER RD-HB20L има минимална работна височина 18.5 сантиметра, която достига до 35.5 сантиметра в най-горна позиция.

RAIDER
Редовна цена 59.00 лв. -10% Цена 53.10 лв.
  • -10%
Брой:
Крикове за коли хидравлични и механични на Хит Цени — Коледжиков

Какъв крик крокодил да си закупя

Криковете за повдигане се предлагат в огромен брой разновидности, размери и подемна сила. Проектирани са за изпълнение на разнообразни приложения. Нашата широка гама обхваща всяка индустрия, от селскостопанска и промишлена до автомобилна и направи си сам.

Според подемния механизъм те са:

  • Хидравличен;
  • Винтов;
  • Механичен.

Предимства на крик закупен от koledzhikov.bg

Всички хидравлични крикове за повдигане използват масло под налягане, за да повдигнат товара. Потребителят прилага минимално количество сила върху дръжката на подемното устройство, която е свързана към вградена помпа, като по този начин се създава налягане в хидравличната верига и при многократно изпомпване ще се извърши повдигане по дължината на цилиндъра, като по този начин ще се увеличи натоварването. От друга страна механичните крикове не използват хидравлика за повдигане на товара. Те използват механика.

Кой крик за коли си избрахте

Ние предлагаме разнообразна гама крикове с различни размери и подемна сила. Тук ще откриете крик тип бутилка, ножичен, крокодил, винтов тип жаба, нископрофилен, латерна, високоповдигащ, за скоростни кутии, пневматичен, алуминиев и много други. Ако не сте сигурни кой е най-подходящия за Вас се свържете с нашия технически екип за съдействие.

Марки BRANO, FERVI, GARDEN Equipment и RAIDER са топ предложенията ни.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички