Калорифери и Отоплители

Калорифери и Отоплители на Промоционални Цени ≫ Коледжиков

Калорифери на ток в онлайн магазин koledzhikov.bg

Отоплителите на ток са сред най-разпространените уреди за бързо и поддържащо затопляне на малки и големи помещения. Електрическият нагревател се захранва с обикновено електричество, което се среща във всяко домакинство. Електрическите калорифери и мощни печки се използват за бързо и поддържащо отопляване на големи помещения. Предлагаме ви безопасни калорифери с тих или безшумен работен режим. Можете да изберете сред кварцови, лъчисти, вентилаторни, керамични, карбонови, газови, дизелови и още много други видове отоплителни печки на ток.

Електрически печки - евтина и ефективна алтернатива на климатиците

Нашите печки на ток са с несравнимо предимство, особено когато имате нужда от средство за бързо отопление. Въздухът в стаята се нагрява, което повишава комфорта и уюта в нея. Отоплителните вентилаторни печки тип духалки могат да се използват дори през лятото, като вентилатори за охлаждане. Това се постига чрез циркулиране на наличния студен въздух в помещението.

Газови калорифери - независими от ел. мрежата

Разполагаме и с газови отоплители, които отдават голямо количество топлина в атмосферния въздух, като по този начин загряват бързо помещението, в което са поставени. С газов нагревател сте независими от електричеството, а също така сте и доста мобилни. Отоплителни радиатори на маслена и водна основа могат да поддържат температурата си дълго време след като са изключени, като по този начин спестяват енергия и пари. Пълните с течност радиатори бързо създават приятен климат в стаята.

Предимства на съвременните духалки и калорифери

  • Евтини са и са лесни за използване навсякъде, където има стандартна електрическа енергия;
  • Имат ниски разходи на парични средства, когато се използват при нощни тарифи на тока;
  • Не изискват сглобяване монтаж и специални условия за работата си.

Предлагаме Ви постоянно ниски цени и топ производители, като MASTER, CIMEX, RAIDER и TROTEC.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички