Технологията ONE-KEY на MILWAUKEE: Всичко, което трябва да знаете

Публикувано: 2019-04-01 09:30:37
Категории: Електро и пневматични инструменти Rss feed , Полезни съвети и ревюта Rss feed

Представяме ви иновативна технология, с която управлението на електроинструментите никога няма да е същото. Това е първата дигитална платформа за инструменти и оборудване ONE-KEY ™

Чрез интегриране на електроника с персонализирана облачна програма, ONE-KEY ™ ще осигури ново ниво на контрол и достъп до информация, което ще направи революция в начина, по който се работи.

Какво представлява и предлага технологията ONE-KEY?

Неограничена персонализация на инструментите

Управлението на инструментите ви позволява да използвате мощността и скоростта на M18 FUEL™ и напълно да конфигурирате вашите инструменти според конкретната задача. 

мобилно приложение за управление на ел. инструментиКогато използвате технологията ONE-KEY ™, се синхронизирате безжично с вашата бормашина, за да персонализирате настройки за скорост и въртящ момент директно в паметта на инструмента. Усъвършенстваната електроника вътре в инструмента предлага ненадминат контрол и последователност при всяко натискане на спусъка.

Създаване - промяна на скорост и мощност

Персонализирайте своя електроинструмент като използвате плъзгащата се отметка в мобилното приложение. Ще забележите как променяйки стойностите на скоростта и въртящия момент, това се отрязва на производителността на инструмента.мобилно приложение за управление на ел. инструменти

Запазване

Натиснете икона "SAVE" в мобилното приложение, за да запазите направените промени за вашето устройство съвместимо с ONE-KEY. Запазеният режим се съхранява директно върху паметта на инструмента и може да бъде активиран чрез намиращите се върху него бутони.

По-добро представяне

Натиснете бутона за избор на режим, за да активирате желания от вас. Ще усещате ненадмината производителност с всяко натискане на спусъка, благодарение на направените промени.

Намалете скоростта и въртящия момент, ако желаете да пробивате и завинтвате без да увредите материала. Това ще ви позволи да работите по-деликатно.

Функция за проследяване на инструментите

мобилно приложение за управление на ел. инструментиТази функция осигурява пълна видимост на електроинструментите, които се намират в употреба. Технологията ONE-KEY запазва последната известна локация на електроинструмента, когато е бил в радиус 30 метра от устройството, позволявайки ви бързо да го откриете. Тя е безплатна, лесна за употреба мобилна и настолна платформа, с която да наблюдавате и следите вашите електроинструменти

Идентифицира вашите електроинструменти в радиус от 30 метра

ONE-KEY проследява всички съвместими инструменти, които се намират в радиус 30 метра от вашия мобилен телефон. Чрез вграден модул в инструмента, а не в батерията, може да го откриете, дори когато акумулаторът на същия е изтощен.

Виждате последната известна локация на електроинструмента

Приложението ONE-KEY автоматично ще запази последното известно местонахождение на електроинструмента, когато той се е намирал в 30-метровия периметър на обхват и е бил синхронизиран с телефона ви.

Аларма при откриване на загубен инструмент

Срещате трудности с намирането на липсващ електроинструмент? Опитайте да го намерите, като се възползвате от всяко устройство с инсталирано ONE-KEY приложение на него. По този начин, който и да е телефон с активирано ONE-KEY приложение да се доближи на 30 метра от вашия инструмент, информацията ще попадне в сървъра, а вие ще получите известие за локацията.

Предотвратява кражба и неоторизирано използване

В съчетание с проследяването системата осигурява най-добрата защита срещу кражба. Защитете инвестицията си с функции като блокиране на мобилно приложение за управление на ел. инструментиинструмента или скрийте инструмент от екрана на устройства наблизо, така че само вие да видите, че инструментът ви е в обхват. 

Ако вашият инструмент е изгубен или откраднат, направете го безполезен, като изпратите отдалечена команда до инструмента, за да се изключи следващия път, когато попадне в обхвата на всяко приложение на ONE-KEY.

Опростено управление на инструментите и оборудването

Технологията ONE-KEY представлява централа за проследяване на всички инструменти и оборудване в мрежата ви от работни места и потребители. Съхранявайте подробни записи на целия инвентар, на всеки производител или марка, за да създадете лесно бюджет и да управлявате годишните разходи за оборудване. 

ONE-KEY ™ позволява незабавно и лесно споделяне на информация между всяко устройство и сървъра, като съхранява местоположения и собственици на всеки елемент на инвентара.

Времево проследяване на активността на електроинструмента

Отчитането на инструменти осигурява обмен на информация в реално време относно използването им. С едно докосване сте в състояние да получите пълна информация за всеки ваш уред. Може да използвате тези данни, за да следите работните си места с доказана точност, като създавате професионални отчети, персонализирани за вашата компания. 

ONE-KEY ™ е единствената платформа, която предлага възможността за групиране на данните от всички инструменти в един доклад.

Защо да изберете машините на Милуоки?

Американската компания е създадена през 1924 г. и оттогава насетне всяка година доказва, че заслужава да бъде един от водещите производители в сферата на ръчните електроинструменти. В продуктовата гама на Милуоки ще откриете специално разработени машини и оборудване за професионалисти. 

Те се характеризират с:

  • високо качество 
  • дълъг срок на експлоатация
  • надеждност

Към това трябва да добавим иновационния подход на марката в производството на всеки нов модел. Независимо дали става дума за резачки за дърва, пръскачки, винтоверти, гайковерти, къртачи, бормашини, или дървообработващи и металообработващи машини Милуоки, всяка една от тях носи иновация в себе си. Тестваната е да издържа на продължителна употреба и върви с гаранция. 

мобилно приложение за управление на ел. инструментиЩаб квартирата на Милуоки се намира в Брукфийлд, щата Уисконсин. Там са позиционирани нейният изследователски център и част от производствените й мощности. Компанията активно развива своя пазар и разполага с предприятия в още няколко американски града, в Мексико и Европа

Ключов етап от развитието на Милуоки е придобиването на компанията Techtronic Industries Co. Ltd (TTI) от Хонконг през 2005 г.  На Милуоки  принадлежат няколкостотин патента в сферата на електроинструментите, както и няколко марки. 

Сред които най-популярни са: 

  • Sawzall 
  • LokTor
  • Hole-Shooter 
  • Hole-Hawg 
  • Tilt-Lok 
  • Kango и Thunderbolt 

Освен инструменти, компанията пуска на пазара над 3,5 хиляди всевъзможни аксесоари за тях. 

Внедряването на нови технологии и качествени суровини е причината, поради която и строителната техника на компанията се ползва с голямо доверие. Бъркалките за строителни смеси и инструментите за рязане и обработка на кабели Милуоки се отличават със своята здравина, мощност, прецизност и качествена изработка, както и разнообразие, за да отговарят на различните нужди на потребителите

система за проследяване на milwakee инструменти

В магазини Коледжиков ще откриете богат асортимент от инструменти Милуоки на достъпни цени. Постоянно обновяваме продуктовата гама и се стремим да ви предлагаме най-новите серии на марката възможно най-скоро след премиерата им. 

milwaukee система

Ако имате нужда от помощ в ориентирането сред моделите, винаги може да се допитате до нашите търговски консултанти. Те имат опит с машините и ще ви препоръчат подходящи за вас модели. При нас ще получите професионално отношение, сервизно обслужване и бърза доставка.     

мобилно приложение за управление на ел. инструменти



Полезно четиво:

Как да изберем жираф за шлайфане?

Да изберем ъглошлайф - характеристики и съвети

Перфоратор или ударна бормашина, какво да изберем?

От екипа на Коледжиков

Материалите в блога на онлайн магазин Коледжиков са продукт на съвместните усилия на екипа, който се състои от копирайтър и търговци с дългогодишен опит и образование в сферата на инженерните науки, градинската техника, винарското оборудване, строителството и др. В подготовката им участие взимат и нашите сервизни техници с ценни съвети и насоки за правилна екслоатация на машините.

Споделете това съдържание