Промоция на акумулаторна градинска техника STIHL

Публикувано: 2019-12-23 09:39:29
Категории: Новини Rss feed

Бъдещето в грижите за тревните площи е отредено на акумулаторната градинска техника, а немската компания STIHL е лидер в производството, предлагайки пълна гама от градински машини, захранвани с батерии. Този вид оборудване не използва бензин, не създава вредни емисии от отработени газове и не изисква захранващи кабели. 

С други думи, удобно е и е икономично. Освен това не допринася за замърсяването на околната среда и не поставя в риск здравето на човека. Специфичното при батериите на STIHL е, че са разработени така, че да включват множество усъвършенствани функции като светодиодни индикатори за зареждане, специализирани монитори за напрежение и температурни сензори. 

По този начин те осигуряват оптимална работа и дълъг експлоатационен живот. Дори и след 500 цикъла, батериите на немската компания запазват над 80% от своя капацитет. И тъй като са литиево-йонни, те осигуряват пълна мощност до изчерпване - без постепенно намаляване на силата по време на употреба

Предимства на акумулаторната градинска техника STIHL:

  • Без кабели или удължители, без изгорели газове, без миризма на бензин.
  • Незабавно стартиране с едно натискане на бутон.
  • Няма нужда от смесване на масло и гориво.
  • По-малко вибрации и по-тиха работа.
  • Батерията е снабдена с термична защита.
  • Никакво постепенно понижаване на мощността - инструментът работи с пълна скорост, докато батерията се изтощи.
  • Екологично чиста и същевременно високопроизводителна алтернатива на моторните и електрически градински машини.
  • Интелигентната платка на батерията обменя данни между градинския уред и зарядното устройство.
  • Дълъг живот - повече от 80% от капацитета на батерията се запазва след 500 зареждания.
  • Икономичен избор в дългосрочна перспектива.

Продуктова гама на STIHL

В продуктовия асортимент на марката ще откриете акумулаторни решения на масово използвани в градинарството и земеделието машини. 

Това съответно са:

Предимствата на акумулаторната градинска техника са много, като за това допринася на първо място разнообразието от модели, различаващи се по своите характеристики. STIHL е марка с дългогодишна история и се е погрижила да отговори на потребностите на широк кръг от потребители. 

градинска техника щил

Акумулаторните машини са предпочитани най-вече заради това, че предлагат гъвкавост и мобилност. Не сте ограничени от необходимостта да осигурите източник на електрозахранване, както е при кабелните модели

Разполагате с определен период от време за активна работа, а наличието на допълнителна резервна батерия позволява да продължите дейността си докато другата се презарежда. Освен това няма риск от заплитане в кабела

Съвременните градинските инструменти на батерия са със задоволително ниско тегло и с дизайн, който ги прави лесни за използване. Те не натоварват излишно физиката на потребителя. Промоционалните оферти за акумулаторна градинска техника STIHL, както и всички останали продукти на марката, ще откриете веднага щом посетите нашия уеб сайт.

От екипа на Коледжиков

Материалите в блога на онлайн магазин Коледжиков са продукт на съвместните усилия на екипа, който се състои от копирайтър и търговци с дългогодишен опит и образование в сферата на инженерните науки, градинската техника, винарското оборудване, строителството и др. В подготовката им участие взимат и нашите сервизни техници с ценни съвети и насоки за правилна екслоатация на машините.

Споделете това съдържание