Филтрирай по:
Цена
91 лв. 104 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Лозарски, овощарски и градински ножици

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)
Градинска ножица GARDENA Premium BP 50
Градинска ножица GARDENA Premium BP 50 е първокласен инструмент за кастрене на храсти в градината и дома, който е изработен от висококачествени материали гарантиращи здравина, ефективност и издръжливост.
GARDENA
Цена 91.00 лв.
Брой:
Лозарски, овощарски и градински ножици на Топ Цени — Коледжиков

Лозарски, овощарски и градински ножици от koledzhikov.bg

Тази категория съдържа градински ножици, подходящи за рязане и подрязване на лозя в градината и за всякаква поддръжка на дървета, храсти и цветя. Идеални са за кастрене на жив плет и дървесни растения. Има модели подходящи за десничари и левичари, за жени и мъже и спрямо различните размери на ръцете на потребителите. Градински ножици за подрязване отговарят на всички изисквания на най-взискателните майстори лозари. Независимо дали технологията на рязане Ви е позната или не, то с тези ножици ще се справите блестящо. Намират приложение при оформяне на специални форми върху живия плет и отглеждане на специфични и редки видове растения.

Лозарски и овощарски ножици за градината

Предлагаме Ви градински ножици за универсална и прецизна употреба в сферата на градинарството, подходящи и за резитба на рози. Ножицата за подрязване се използва при събиране на реколтата в овощарството и за дребни оформления. Други области на приложение намира при разфасовки и оформяне на цветни лехи. Остриетата на тези ножици са направени от неръждаема стомана. Гарантира се лекота при използване, стабилност и висока ефективност. Може да се използва за интензивни работни дейности, при поддръжка на паркове, градини, гори или в помощ при отглеждане на овце и кози. Професионалните потребители ще бъдат изумени от ергономичността и лекотата на използване на нашите инструменти GARDENA.

Изберете сред множество типове ножици, като:

  • Лозарски;
  • Градински;
  • Овощарски;
  • Акумулаторни и други.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички