Филтрирай

Акумулаторни батерии и зарядни устройства

Акумулаторни батерии и зарядни устройства • Цени — Коледжиков

Акумулаторна батерия

Тъй като батерията е това, което дава възможност на безжичните електроинструменти и градинска техника да вършат своята работа, изборът на типа технология, която уреда или машината използва, е почти толкова важен, колкото и изборът на самата машина. При нас ще намерите различни типове акумулаторни батерии, съвместими с всички видове акумулаторни инструменти и градинска техника. Всички те са с дълъг живот и продължителност на работа.

Типове акумулаторни батерии

Съществуват три основни технологии, които се използват от безжичните електроинструменти и градинска техника:

  • Никел кадмий (NiCd);
  • Никелов метален хидрид (NiMH);
  • Литиево-йонни (Li-Ion).

Най-старата технология е тази, на NiCd батериите. Въпреки това, те все още се използват, тъй като са здрави, евтини и имат дълъг живот.

По-нова е NiMH технологията. Най-голямото подобрение при тях е, че капацитета им е два до три пъти по-голям от този на NiCd батериите.

Li-Ion технологията определено е най-добрият избор от трите вида, превъзхождаща останалите във всички области. Литиево-Йонните батерии се зареждат бързо и имат висок капацитет. Тъй като не страдат от ефекта на паметта и не се износват с течение на времето поради проблеми със зареждането.

Зарядно устройство за акумулаторни батерии

Зарядното също трябва да бъде подбрано внимателно, защото от него зависи здравето и до колко време ще издържи Вашата батерия. Повечето повреди са в резултат от неправилно зареждане. Нашите зарядни устройства са с високо качество имат множество чувствителни сензори и сложна електроника, гарантиращи оптимално зареждане. Според цикъла на работа могат да се разделят на:

  • Бавни - зареждането отнема между 12-16 часа, но са най-евтиния вариант на пазара;
  • Бързи - зареждането продължава от 3 до 6 часа;
  • Много бързи - могат да зареждат батерии за около час. Бързото зареждане е най-добро за NiCd и NiMH батерии.

Зарядни устройства и акумулаторни батерии от koledzhikov.bg

Купете основна или резервна батерия за своя електроинструмент и градинска машина с марка GreenWorks, AL-KO, HUSQVARNA, STIHL, MILWAUKEE, BOSCH, MAKITA, DeWALT, METABO и други.

Няма намерени продукти по зададените параметри!

Не откриваш това, което търсиш? Пиши ни:

Потърсете отново

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички