Филтрирай по:
Цена
598лв.598лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Акумулаторни батерии и зарядни устройства

  Филтри

  Продукти на страница:

  20 40 60
  Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)
  Акумулаторни батерии и зарядни на Хит Цени и Видове — Коледжиков

  Акумулаторна батерия

  Тъй като батерията е това, което дава възможност на безжичните електроинструменти и градинска техника да вършат своята работа, изборът на типа технология, която уреда или машината използва, е почти толкова важен, колкото и изборът на самата машина. При нас ще намерите различни типове акумулаторни батерии, съвместими с всички видове акумулаторни инструменти и градинска техника. Всички те са с дълъг живот и продължителност на работа.

  Типове акумулаторни батерии

  Съществуват три основни технологии, които се използват от безжичните електроинструменти и градинска техника:

  • Никел кадмий (NiCd);
  • Никелов метален хидрид (NiMH);
  • Литиево-йонни (Li-Ion).

  Най-старата технология е тази, на NiCd батериите. Въпреки това, те все още се използват, тъй като са здрави, евтини и имат дълъг живот.

  По-нова е NiMH технологията. Най-голямото подобрение при тях е, че капацитета им е два до три пъти по-голям от този на NiCd батериите.

  Li-Ion технологията определено е най-добрият избор от трите вида, превъзхождаща останалите във всички области. Литиево-Йонните батерии се зареждат бързо и имат висок капацитет. Тъй като не страдат от ефекта на паметта и не се износват с течение на времето поради проблеми със зареждането.

  Зарядно устройство за акумулаторни батерии

  Зарядното също трябва да бъде подбрано внимателно, защото от него зависи здравето и до колко време ще издържи Вашата батерия. Повечето повреди са в резултат от неправилно зареждане. Нашите зарядни устройства са с високо качество имат множество чувствителни сензори и сложна електроника, гарантиращи оптимално зареждане. Според цикъла на работа могат да се разделят на:

  • Бавни - зареждането отнема между 12-16 часа, но са най-евтиния вариант на пазара;
  • Бързи - зареждането продължава от 3 до 6 часа;
  • Много бързи - могат да зареждат батерии за около час. Бързото зареждане е най-добро за NiCd и NiMH батерии.

  Зарядни устройства и акумулаторни батерии от koledzhikov.bg

  Купете основна или резервна батерия за своя електроинструмент и градинска машина с марка GreenWorks, AL-KO, HUSQVARNA, STIHL, MILWAUKEE, BOSCH, MAKITA, DeWALT, METABO и други.

  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички